Έκθεση πυρασφάλειας για… τον καπνό!

Από πίσω εξήλθε αστυφύλακας από το έξτρα μπόνους επειδή του το έδωσε το μπαρ γιατί υπάρχει σχετικά με την συνέπεια. Ο άμεσος πρώτος σκοπός του κ. Μητσοτάκη να κοινοποιείται στο επάγγελμα αυτό ότι δεν γίνεται τίποτα υπάρχοντας και από κάτι σωστά ενδείκνυται από την εκφορά ενέχοντας αλληλεπιδρούσα σχέση.

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί παρεμπιπτόντως εμπνέοντάς την για απόκτηση του προστίμου διαλέγοντας αιτία από το κράτος από το 20% των 500 € σε ιερόσυλη επίσκεψη σε ιερόδουλη. Η ανατροπή της πράξης και η διαφήμισή της επιδοτείται από ανημπορία απουσίας άδειας για την άλλη υπάρχοντας επαναληπτικά όσο από την προσοίκεια κατά διαστήματα των διαλειμμάτων καπνίζοντας υποθετικά και εκτός πόλεως.

Διενεργούμενη έναντι διαδρματιζόμενης ταυτοποίησης: Ο έλεγχος του κράτους από το όργανο της τάξης σε χώρες του εξωτερικού και δύσης και πολιτικής εκπληρώθηκε από την νομοθεσία που του προβλέπει περιγραφικά τα καθήκοντα εντός κάθε μέρας. Ο πολιτικός έλεγχος ασκείται πρόσθετα με την αντικαπνιστική νομοθεσία από παραπανήσια συμβάντα τα οποία απασχόλησε έναντι από ελεύθερη διακίνηση πολιτικού οφέλους όπως άλλωστε προκύπτει λογικά.

Οι θερμοστάτες που χρησιμοποιήθηκαν τον περασμένο χειμώνα άλλωστε από τα κοσμικά κέντρα δεν εκπλήρωσαν τον σκοπό τους ή τον προορισμό τους και αναλώθηκαν οι εφευρετικές και κατασκευαστικές ιδιότητές τους για νοητικές δυνατότητες των κινητοποιημένων εσφαλμένα αποφάσεων. Το κάπνισμα το οποίο τοποθετήθηκαν για να απασχόλησαν συνιστά αυτόνομη δραστηριότητα όπου υπάγεται υποδεέστερα η αυτονομία από την ανεξαρτησία του πολίτη αφορώντας την κυριότητά καθενός ατόμου και των δύο την συγγραφή.

Η βαριά ασθένεια που επέρχεται από το κάπνισμα την οποία προκαλεί δεν προκαλείται από τον μέσο όρο παραμονής παρευρισκόμενων από τον περιβάλλοντα χώρο χωρίς και να το κατενεργήσουν. Η παθητική αποδοχή καπνίσματος από τον δέκτη υφίσταται αφορώντας την εξασθένιση του οργανισμού του στην θέση κατενέργειας του από τον ίδιο.

Η συγκριτική ιδιότητα αντικειμένων από τον άνθρωπο που τα κατέχει υπήρξε από παιδαριώδης αντιπαράθεση ενσημαίνοντας πως τα προϊόντα της αυτοκινητοβιομηχανίας τελούν αναβαθμισμένα από θανατηφόρα από τα προϊόντα της καπνοβιομηχανίας από το ανάλογο μέτρο ενώ το τσιγάρο γιατί κάνει άρα είναι κακό αποτέλεσε έκθετα αγαθό του εμπορίου και της αγοράς και την παιδαριώδη και αντιδραστική κοινωνικοποιημένη εκφορά και κοινωνική αλληλεπίδραση.

Η έκδοση των αδειών οδήγησης από έκθεση των κατοίκων ενός αστικού κέντρου σε οχήματά τους απαγορεύεται ενδεδειγμένα αντιμετωπίζοντας άτομα χωρίς να είναι ελεύθερα από το περιβάλλον.

Απόδειξη αποτελούν οι πυρκαϊές ανάβοντας τεκμηριωμένα σε σταθμό τραίνων και υπογείου σιδηροδρόμου στο Λονδίνο από το πεσμένο τσιγάρο μετακινούμενου πολίτη αυθημερόν από θέσπιση των αντικαπνιστικών διατάξεων ελλείψει των μέτρων διότι ανακαλούνταν η χρήση των κυλινδρικών σταχτοδοχείων από το δάπεδο και την υπόννοια παρατεταμμένα να μην χρησίμευαν. Θα έπρεπε να έγινε μετά αντιληπτό ότι τα σταχτοδοχεία δεν θα υπήρχαν αν δεν χρησίμευσαν σε εκείνο.

Άλλες φωτιές οι οποίες εκδηλώνονται από εκλιπούσες συνθήκες του περιβάλλοντος και ευελιξίας συγκατοίκησής του και διαμετρικά ασυσχέτιστο προσανατολισμό ανθρώπων και οριοθέτηση προτεραιοτήτων από το κράτος ξέσπασαν στην Αθήνα και τον Μαραθώνα και πυκνά κατοικημένες περιοχές του αστικού κέντρου της αποτεφρώνοντας πολλαπλάσιο πλήθος θυμάτων από την φωτιά στο Λονδίνο με την αιτία που αντιπαρατίθεται στην Αυστραλία αποτεφρώνοντας ζώα πολυπληθέστερα αποκλειστικά κατοικώντας την όταν τα αποτέλεσαν τυχαία φαινόμενα.

Οι οικοπερδοφάγοι κενώνουν παραβατικά συχνά ακίνητά εκχωρώντας την εποικοδόμησή τους χωρίς να αποκλείεται να προσάναψε από αμέλεια με κάπνισμα η μεγάλη κατοικημένη πυρκαϊά των Αθηνών εφόσον προλαμβάνεται αποκλειστικά έναντι της υγείας του ανθρώπου αμελώντας κάθε άλλη αιτία όπως την «άγρια» φωτιά της Αυστραλίας θερίζοντας οργώνοντας το γεωγραφικό έκκεντρο αντιδραστικής εκστρατείας υποβάλλοντάς την ενταύθα στους κατοίκους καταλαμβάνοντας άσκοπα τον χώρο απροσανατολιστικά χωρίς σειρά προτεραιότητας από έννοια πρόληψης άμεσων αναγκών.

Λογικά το ενδεχόμενο ελέγχει την πιθανότητα ανάλογη με εννιαίο παράγοντα και την πυκνότητα ατόμων που παραβρίσκονται στην φύση από όπου ξεκινάει από την ξηρή βλάστηση όπως έγινε σε σύγκριση με τον Μαραθώνα και το μονοπώλιο υφιστάμενα από το κάπνισμα. Από τα προηγημένα λάθη μας θα πρέπει να μαθαίνουμε να μην επαναλαμβάνονται τα σοβαρά σφάλματα.

Η ξηρή φύση δεν έκαψε αυτοκαταστρεφούμενη τα αρκουδάκια και καγκουρώ της Αυστραλίας χωρίς να εκτονώθηκε εκτός πόλεως τυχών από άτομο του οποίου δεν δόθηκε επίμονα άδεια για το κάπνισμα από τον οικισμό του λόγω της αποσύνθεσής εφιστώντας την πολεοδομία για έγκλειστους και κοινόχρηστους χώρους περιγράφοντας απαιτήσεις αξιώνοντας από κατόχους ανθρώπων από τον προκηρυγμένο από την κοινωνία νόμο κράτους αναφορικά με το κάπνισμα ρυθμίζοντας ανθρώπινες ανάγκες των πολιτών και των περευρισκόμενων ατόμων από την θυσία της μεταφοράς τους οριοθετώντας την εκπλήρωσή τους ασυνάρτητα από τον θεσμό του χρήματος και την αξία του.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...