Διάφορα προφορικών και των πρακτικών τους συμβάσεων τα scripta manet από το κάπνισμα!

Αν διασκεδάζοντας καπνίζουμε ή καπνίζοντας διασκεδάζουν πολλοί άλλοι κοινωνικά αποτελεί ιστορική τεκμηρίωση την οποία μεμονωμένα απέμεινε εφικτό ευσυνείδητα αυτοτελώς από την επάρκεια έκαστου ατόμου αξιοποιώντας ή ερμηνεύοντας κεκτημένα με τα χαρισμένα δικαιώματα υπερθετικά εξαιρώντας ρητή υπευθυνότητα από τις υποχρεώσεις βαρύνοντας καθένα.

Η αντικαπνιστική νομοθεσία παρέμβει αντίθετα από την αρχή και τον θεσμό της καλοπροαίρετης φιλοξενίας την οποία ταυτόχρονα ισχύουν συνιστώντας αντίθετα σπουδαιότερη υποχρέωση ανά την δυνατότητα της ρήσης κάτω από την ίδια στέγη για όλους εξίσου τους στεγασμένους τους οποίους λόγω αθώας ή της ωφέλιμης δραστηριότητας απαρτίζοντας στην ταυτόσημη μορφή την συσχετισμένη παράλειψη από την τοποθέτηση από βάρος του οργάνου της τάξης αντίθετα στον σκοπό τον οποίο εκπληρώνει αν-έγκυρα απέπεμψε από τον χώρο τον οποίο ανήκει αυθαίρετα όταν έπαυσε να τους φιλοξενεί.

«Έξω καπνίζουμε όλοι ανεξαιρέτως αλλά μέσα ολίγοι όντως αληθινά αποκλειστικά περιστασιακά διασκεδάζουμε χωρίς ταυτόσημη την ευχέρεια;»

Το κάπνισμα όπως εγκαλείται γράφοντας από των άλλων εντύπων δεν του ανήκει αποκλειστικά αντίθετα προς την δυνατότητα την οποία διαθέτει από κοινού με τους άλλους την οποία δοκοί ως την παραπανίσια για να επωφεληθούν μετά την επινόηση του.

Οι νόμοι της λογικής περιλαμβάνοντας της φυσικής τους οποίους προβλέπουν τηρούν ισορροπία στην φύση ώστε να συμπίπτουν εφάμιλλα αντάξια από τους γραπτούς μας νόμους χωρίς να εφάπτονται επάξια από την διάσπασή τους στο αστικό περιβάλλον το οποίο συμπεριλαμβάνει.

Η μετασχηματισμένη από της εκλογής διαχείριση της άμεσης εξουσίας εφαρμόζοντάς την απευθείας παράλληλα από το υπόλοιπο ενδιαφερόμενο κοινό όπως παντού αντιστοιχεί απαγορεύοντας το κάπνισμα αναλογεί την χείριστη πρακτική.

Να μην διακόπτεται εντύπως η σιγή την οποία θεσμοθετείται να διατηρείται δια της συμβατικής σιωπής προς τιμή του λαού που το εφηύρε επιζήμια με την αξία την οποία επικράτησε ενταύθα το κάπνισμα με την καταπολέμησή του.

Θα πρέπει να μην απουσιάσει συνεπής αυτό-επίγνωση ότι τα μεμονωμένα στοιχεία με τα αντικείμενά τους αποκτούνται ενώ διατίθενται στην μορφή τσιγάρων έχοντας επινοηθεί από τα σταχτοδοχεία από τον άνθρωπο για την εξυπηρέτηση και την εκπλήρωση της χρήσης την οποία διαθέτουν προορίζοντας την όταν όλοι υπακούν και συχνά την απευθύνουν.

Αίνιγμα πρώιμο: «– Πως γίνεται να έχει υπερψηφιστεί αντικαπνιστική νομοθεσία από βουλευτές χωρίς να έχει υπερψηφιστεί από τον Λαό σύμφωνα από τις πράξεις με τις ενέργειες όλων των (άλλων;) ατόμων των οποίων δεν διέθεταν την ψήφο τους αντί για τα χρήματά τους με την ισοδύναμη εθιμοτυπία στην υλοποίηση του στόχου;

Η αντικαπνιστική νομοθεσία επιφέροντας τις επιπτώσεις άσεμνες και συνεισφέροντας τις μονομερώς για το κοινό χυδαία και προσβλητικά επέδειξε αποδεικνύοντας την προέκταση του ανθρώπου στην κοινωνία την οποία δεν το χρήζει.

Οι Αυστριακοί καπνιστές ως τους… καπνιστές Αυστριακούς όποτε στεγάζονται σε ιστορικά καφενεία κληροδοτημένου πολιτισμού τους στην Βιέννη.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...