Κράτος και ο εκφοβισμός

Οι πράξεις κανενός από κοινωνικού συνόλου δεν επιτρέπεται να προβλέπονται με ακρίβεια από τον νόμο αντί για ό,τι χρειάζεται να μην κάνει ώστε να μην γίνει. Αντίθετα η λήψη και η απολαβή της οδηγίας προς εκτέλεση απαγορεύονται χωρίς την πρακτική εφαρμογή της από άλλον νόμο και το σύνταγμα για την περίπτωση όταν υπερισχύει.

Το υπαίθριο κάπνισμα αφιλόξενα με την ατμόσφαιρα προβλέπεται για την ακρίβεια από τον νόμο εκλαμβάνοντας την ανακρίβεια του καθορισμού του και εκλογικεύοντας την εγκυρότητα των οδηγιών προς εκτέλεση εμπεδώνοντας το δόγμα στον άνθρωπο που το εκτελεί.

Δεν θα χρειαστεί να γίνει κάτι παραπάνω από την αγορά της και την αποπληρωμή προς ανάλωση με τον προβλεπόμενο τρόπο και όχι τόπο και χρόνο από τον κάτοχο καθενός διατιθέμενου καταναλωτικού αγαθού της αγοράς με την εργασιακή κινητοποίηση από την επιβίωση για την απόκτησή τους.

Αν και τελεί υπό την αναγνώριση ότι η υγεία λείπει χωρίς να επιβάλλεται το πληρεξούσιο αποτέλεσμα νοηματικών και σωματικών ικανοτήτων του ατόμου το οποίο πάσχει υπό την προϋπόθεση υποδούλωσης την συνθηκολόγηση της ελευθερίας του με την αντικαπνιστική νομοθεσία μάταια και δημόσια εξεζητημένη από τα μεμονωμένα άτομα των οποίων ο παρών διαδικτυακός τόπος μας αποβλέπει της συνταγματικής πειθούς με νόμο τον οποίο τηρεί κάθε κράτος απέναντι σε πολίτες με ισότιμους καπνιστές με την αντίθετη υποχρέωση με το δικαίωμα το οποίο αντάλλαξαν κατά την δημόσια αναγόρευση αναγκών της διαβίωσης και την διακρατική διάβρωση των διεθνών οργανισμών και κινημάτων τους δεν αποτελεί μόνη προϋπόθεση κάτω από την οποία τα άπειρα άτομα από τα οποία εξαρτήθηκε σκάβουν τον λάκκο εκδίδοντας κοινόχρηστα νομίσματα κυκλοφορώντας και διαπερνώντας τα αναμεταξύ των χωρών και συντηρώντας υπαρκτή την απαίτηση υλοποίησης του αποτελέσματος εξαρθρώνοντας το κάπνισμα από την κοινωνία στην οποία συμμετέχουν νομικά ισότιμα χωρίς την ισοδυναμία της πράξης τους μέχρι να αποκατασταθεί άμεσα εμπίπτοντας την πρωτοβουλία του κοινωνικού συνόλου όπως την απασχολεί το κώλυμμα των δραστηριοτήτων του αποσκοπώντας την πρόοδο και αποβλέποντας με την εξέλιξή τους.

Η ιστορία μας διδάσκει ότι η ανθεπιβολή και ο εκφοβισμός του κράτους κάτω από την επίκληση τιμωρίας και του επιμέρους ελέγχου συμβάντων για τις διακηρυγμένες κοινωνικές δραστηριότητες διοχετεύεται με δύο παρακολουθημένες μεθόδους.

  1. Η πλασματική ή ψευδώνυμη σημαία (σ.σ. false flag(s)) απαρτίζει συμβάν κατά το οποίο ενότητες από οντοτήτων ή έθνη και ομάδες διεξάγουν την απόφαση φερόμενοι ότι την έλαβαν αυτοπροσώπως καθώς προγραμματίστηκε ενώ επιτελέστηκε από τρίτα άτομα. Η κατεύθυνση πλασματικής σημαίας έχει το αποτέλεσμα την άγνοια του κοινού από αόρατες αναφορικά σε λεπτομερείς προθέσεις απασχολώντας την πρακτική εφαρμογή της απόφασης η οποία εκτελείται ταυτόχρονα από όλους στην πραγματικότητα αποφέροντας το παράγωγο κατάστασης ή και εκμετάλλευσή της εφόσον η σκοπιμότητα από απομονωμένο ή τον λεπτομερή σκοπό αδιαφάνηκε από ό,τι αδυνατεί να διαλευκαίνεται.
  2. Η επαναληπτική προπαγάνδα (στα Αγγ. Iterative propaganda) από προπαγανδισμός ιδεών μεταχειρίζεται πρότυπα επικοινωνιακών μέσων για την διάδοση επιμέρους πραγματικότητας γεγονότων συγκρίνοντας τα με την αλήθεια και προάγοντας το υποκειμενικό συμπέρασμα από αντικειμενική αλήθεια.

Οι πεκφρασμένες αντικαπνιστικές διακηρύξεις του κράτους χώρας κάνουν την χρήση αμφότερων των παραπάνω μεθόδων με την ανθεπιβολή της οικονομικής τιμωρίας και την σύγκρισή της με τον εξυπηρετημένο και από τον διάφορο σκοπό. Οι συνθήκες κατάκρισης του συντάγματος κάθε χώρας και για λόγου τον οποίο καταρτίστηκε από τον αντίθετο με την υπάρχουσα κατάσταση επιβραδύνουν την ωρίμανσή τους παρατεταμμένα και χρονολογικά μετά την πρώτη δεκαετία στον εικοστό-πρώτο αιώνα. Η πάροδος δύο χιλιετηρίδων σήμανε την προδοσία εκείνων που καπνίζουνε.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...