Η αντί-ανθρωπιστική επίπτωση της αντί-καπνιστικής κινητοποίησης της κοινωνίας

Η ασφάλεια, η ζωή και η προτεραιότητα ορισμένων από λίγων ταυτίζεται με το δικαίωμα του κοινωνικού συνόλου να απορρίπτει την πραγματικότητα ώστε να αντιστέκεται και την ανθίσταται.

Από τον τρίτο κόσμο σε όλες τις φτωχές χώρες καπνίζουν περισσότεροι και δεν έχουν σε ποιο νοσοκομείο να απευθύνουν αυτό που θα γίνει στο τέλος αν εκεί πηγαίνουν «στην κλινική για τον καρκίνο» όταν δεν αρκεί ο,τι υπάρχει παραπάνω μέχρι στιγμής. Για αυτό το κάπνισμα ανακηρύχτηκε την επιδημία για την δύση στον φτωχό κόσμο όπου δεν έχει την διαφυγή της υγείας του.

Όμως το ίδιο συμβαίνει περισσότερο εκεί όπου παρεμπιπτόντως γίνεται το ίδιο και από ευκατάστατες περιφέρειες ενώ την μέριμνα αυτή παρέχει ο διεθνής οργανισμός γιατί αποτελεί την δουλειά του.

Στην Αφρική οι μισοί άνθρωποι από τις πέντε χώρες ως το 50% ανεγκειμονείται να καπνίζουν μέχρι το 2025 ώστε διευρύνεται το σύνολο κοινών τους ενδιαφερόντων όπου κοινωνικές ομάδες συσχετίζονται περισσότερο από ακόμα καλύτερα από κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ελλείψει περιγραφής των ενδιαφερόντων υπάρχοντας για ήμι-νόμιμες δραστηριότητες και παράπλευρες ασχολίες αντιστοιχίζοντας το κάπνισμα με το σχετικό του δικαίωμα.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...