Εμπεριστατωμένη ερμηνεία αντικαπνιστικών διατάξεων και της νομοθεσίας

Τα περίπτερα και οι καπνοβιομηχανίες αποτελούν κοινωφελείς δραστηριότητες συνεργαζόμενες από κοινό σκοπό και το κοινό γενικό συμφέρον χωρίς να αντίκειται το κράτος λόγω των αρμοδιοτήτων του όταν είναι ρυθμιστικές και όχι προβλεπόμενες από τον νόμο του αστικού κώδικα διότι υπάρχουν τα Ηνωμένα Έθνη και η Παγκόσμια Οργάνωση της Υγείας που το διευκόλυναν από τους κατόχους που εκπροσωπεί όπως τους εξυπηρετεί.

Τα ανωτέρω δεν διέθεταν την πολιτική εξουσία την οποία νόμιμα και συμβατικά προς τα έξω συνιστά μηδενική και την μηδαμινή και για την Ένωση της Ευρώπης από την τοποθεσία της.

Η απαίτηση που πρόσκειται οικειοθελώς ότι προσυπογράφεται τήρηση αντικαπνιστικού νόμου από τον πρωθυπουργό για ηγέτη κάθε χώρας απέναντι στην διαμόρφωση και θεσμοθέτησή του επονομάζεται το παράτυπο διάβημα λόγω με τον παραλογισμό χωρίς να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής την οποία καθιέρωσε την δυνατότητα την οποία εξαντλήθηκε αντί-παράγωγα από όποιους κοίταξαν τον εαυτούλη τους με τα άλλα άτομα για τα οποία προσποιήθηκαν πως ενδιαφέρθηκαν για να τα εκτρέφουν από υγιή και μετά για να υποκύπτουν στην απραξία και την αδράνεια τους από την έγκλειστη ενηλικίωση υποβαθμίζοντας το πρόστιμο υπάρχοντας έτσι όχι και άλλωστε από την τιμωρία του νόμου για ο,τι της απέφυγε την ατομική συνέπεια πεποίθησης την οποία ασκείται πλέον συμμετοχικά από τον κλοιό της κοινωνίας γύρω από το ίδιο μέρος επιδιώκοντας τον εγκλωβισμό της.

Αυτοί είναι οι συνωμότες από απατεώνες της παγκοσμιοποίησης με την δράση εγκλεισμού του ατόμου από το κράτος χωρίς να φταίει ούτε και να ευθύνεται σε τίποτα από το έγκλειστο κάπνισμα για το οποίο είναι συμβατικά αθώος ο κόσμος προσυμφωνημένα και αναμεταξύ τους χωρίς την υποστήριξη του νόμου που δεν τους επικυρώνει την άμεση ανάγκη υπάρχοντας απέναντι από την δική τους δυνατότητα εφαρμόζοντάς το επάνω από τον κόσμο παράλογα διαπραγματευόμενοι τον λόγο με την αιτία για την οποία το παράλογο διάβημα δεν θα αποτέλεσε το παράνομο έργο.

Ενώ δεν πρόκειται να πάνε πουθενά υιοθετώντας την στάση της κοινωνικής εξάσκησης τους φέρνοντας υπόδειγμα της ανακτημένης νομιμότητάς της συντονισμένα συγχρόνως αστυνομεύοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό σύνολο προς επίτευξη της σκοπιμότητας διατήρησης της ελευθερίας τους όπως το επιτυγχάνουν από την συγκομιδή από την κοινωνία και τον κόσμο αλλεπάλληλα με την αποπροσανατολισμένη αποδιοργάνωση του κλοιού αστυνομεύοντας την συντονισμένη διάβρωση προκύπτοντας από την δραστηριοποίησή τους και κατονομάζοντας την διεθνή πολιτική την οποία ανέδειξαν δημοκρατικά από το κοινωνικό σύνολο.

Εκπίπτει το επιχείρημα φέρνοντας οικονομική τιμωρία από την συγκρίσιμη με την τιμωρία του νόμου χωρίς να την εκπροσωπεί από όποιον το επικαλείται και το προϋποθέτει αναφέροντάς το. Παρίσταται τρομοκράτηση του αντικαπνιστικού νόμου επικείμενης απέναντι από την προσωπική του ασφάλεια επιφέροντας κόστος.

Σημειωτέον ότι ο ιατρός δεν κοίταζε τον εαυτούλη του θεραπεύοντας την ζωή του ατόμου το οποίο διασώζεται από την κλοτσιά που υπάρχει για το ίδιο άτομο για τον ίδιο λόγο από κάποιον άλλο διατάζοντας χωρίς να γνωρίζει το επάγγελμα του ενός από του άλλου πολιτικού και του νομοθέτη.

Έχοντας τους αναμεταξύ ορκισμένους πολίτες στην τήρηση του νόμου από την ιδιότητα που το αποφέρει συμπεριλαμβάνοντας όποιους διαπραγματεύονται ερήμην το ζήτημα του αντικειμένου από το κύριο θέμα από απευθυνόμενους από το μέσο της εκπλήρωσης με το δευτερεύον και υποβοηθητικό προσεδαφίζοντας το πρόσωπο του Ιούδα επίγεια προς την κατεύθυνση και τον αποβλέποντα προσανατολισμό εξισώνοντάς τον με την τοποθεσία του επιπέδου τους και της θέσης της λατρείας του ορκισμένου από του οπαδού του ατόμου.

Σχετιζόμενες θετικές επιστήμες Συσχετισμένες επιστήμες επιπρόσθετα από τους αντικαπνιστικούς νόμους
Πολιτικές επιστήμεςΙατρική και Φαρμακολογία
ΝομικήΨυχολογία
Οικονομικές επιστήμεςΚοινωνιολογία
Πολιτειακή ΔιοίκησηΦιλοσοφία

Δύο απασχολούν τους νόμους τοποθετώντας το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης από το κύριο θέμα υπάρχοντας αντί για όποιον εκτελεί τις διατάξεις συνοδεύοντας την τήρησή τους από το άτομο:

  1. Ο αντικαπνιστικός απασχολώντας το προσδιοριζόμενο αντικείμενο αποτελώντας αγαθό της αγοράς και καταναλωτική για την ίδια από ανθρώπινη ανάγκη

  2. και νόμος ανάλογα με τον οποίο κυκλοφορούν κοινόχρηστα νομίσματα στην αγορά όταν για την Ελληνική δεν περνάν οι δραχμές μεταξύ των κατόχων τους και των ιδιοκτητών χωρίς και να το ευθύνονται ανιδιοτελώς από τις αδέσποτες όπως και δεν γίνεται να κληροδοτούνται προκειμένου να επαναληφθεί η ταυτοποίησή του και διατηρηθεί ανελλιπώς η χρήση της γλώσσας χωρίς τεκμηριωμένο παράβολο με την επιβάρυνση καθομιλουμένης από απρόσκοπτα.

Ως το αποτέλεσμα κανείς δεν βρίσκεται ανοικτά και πρόθυμα σε θέση να διαπραγματευτεί ο,τι αντιθέτως αποφασίστηκε μονομερώς το οποίο προβλέπεται με τον νόμο χωρίς να του ανήκουν οι διατάξεις στην κοινωνία από το κράτος όπου τον θέσπισε από το σύνταγμα περιλαμβάνοντας υπαίτιους υπουργούς της υγείας από το κελί της συνταγματικής φυλακής το οποίο καταλαμβάνουν από την εργασιακή τους θέση.

Εμφανώς συνίσταται ισότιμο ψεύδος η μερική μονομερώς ελλιπής εκπροσώπηση της πραγματικότητας από νόμο από τον αντικαπνιστικό και ευρών με την αποδοχή συμβάντος ως το μοναδικό όπως το απασχόλησε και για να αφορά την λεπτομέρεια ότι δεν υπάρχει το αντίστοιχο γεγονός κατέχοντάς το από κάποιον και για κάποια παπαγαλίζοντας ανισόρροπους ισχυρισμούς ανά την δικαιολόγησή τους.

Ως επί το πλείστον η ρύθμιση των φυσικών αναγκών των άλλων από το κράτος έγινε έκφυλα από μέρους τους και θα συντελεστεί με τον αφανισμό των δραχμών μας από την Ελλάδα και του καπνίσματος εξαρθρώνοντας το αντίστοιχα από την κοινωνία χωρίς την συνέπεια και την ίδια να τα εξοφλήσουν καταθέτοντας και επιστρέφοντας τα ατομικά υπάρχοντά μας και αφήνοντάς τα στη θέση τους όπου θα παραμείνουν με το πεταμένο σώβρακο μετά την εγκατάλειψή τους.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...