Αντισυνταγματικός από το παράγωγο κάθε αντικαπνιστικός νόμος

Ο νόμος προϋπάρχει πριν το κράτος στην κοινωνία το οποίο τον συγγράφει μετά την εγκατάστασή του και την απόκτησή του από τα μέλη της ανήκοντας σε καθεμία έχοντας πρότινος αυτονομηθεί από την νομοθεσία περιορίζοντας το κάπνισμα ασφυκτικά ενταύθα κοινωνικά και ανεπανόρθωτα φέροντας την κατάχρηση και την διευκόλυνση της θέσης την οποία κατέχει.

Το ενδεχόμενο να προκύπτει η αντικαπνιστική νομοθεσία από μέρος του νόμου ο οποίος τηρείται χωρίς να επείγει ότι αποσπά άμεση προτεραιότητα από την ανάγκη όπως αυτή δημιουργήθηκε αποτελεί λόγο και το κίνητρο θέσπισης από τα συντάγματα των κρατών απαντώντας την ανάγκη ελευθερίας και της αυτονομίας των πολιτών την οποία οριοθετώντας μεταχειρίζονται από την ευημερία οι οποίοι επωμίζονται ως την νομοθεσία με το κράτος.

Αρκεί να το επικαλεστεί κανείς προκειμένου να οριοθετήσει το ίδιο δικαίωμά του υπάρχοντας έναντι διαρκούς και της συνεχούς αστυνόμευσης εμμένοντας μετά την ανάφλεξη καπνίσματος χάρη στο οποίο διατελεί ορατό το περιβάλλον:

  1. Ελλάδα: Τα προϋπάρχοντα και υπαρκτά δικαιώματα εξασφαλίζονται χωρίς τον περιορισμό για την γραπτή τους συρρίκνωσή με τον νόμο.
  2. Ηνωμένες Πολιτείες: Ο ορισμός «Εμείς ο Λαός» από το «We The People» προϋποθέτει κοινόχρηστη αναδρομή κοινών δραστηριοτήτων κατά αναλογία της άσκησης τους από το κοινό. Προϋποθέτει καταβάλλοντας κατανομή μεταξύ των καπνιστών εκ των υπολοίπων υπερισχύοντας τον ισότιμο ρόλο για τους λιανοπωλητές και καταστηματάρχες με βιομηχάνους από τους καπνοβιομηχάνους και καπνιστές περιστασιακά σύμφωνα με το γεγονός και το κατανεμημένο συμβάν αντιπροσωπεύοντας το από τους υπόλοιπους.
  3. Μεγάλη Βρετανία: Ο Μέγας Χάρτης των Δικαιωμάτων το 1215 προβλέπει περιουσιακούς διαχωρισμούς από εκχώρησή τους αφορώντας από τις συνταγματικές διατάξεις αποκλειστικά φεουδάρχες και ευγενείς τους οποίους συνέρχονται στην άνω Βουλή των Λόρδων έκτοτε όταν τηρείται από τους πολίτες για τους υπόλοιπους εμπίπτοντας το όριο των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων χωρίς να επιτραπεί να εξαρτηθεί και για το κοινό υπόδειξη ότι αντιστέκεται να χρησιμοποιηθεί το πούρο Αβάνας το οποίο προβλέπεται να καπνιστεί ευπρεπώς κατά την προτίμηση του ευγενούς στελέχους της διακυβέρνησης από το παράπλευρο σαλόνι για να υποτάσσεται η προηγηθείσα εκλογική ψηφοφορία…!

«… Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα!»

Οι συνταγματικές γομώσεις αδικώντας συνοπτικό ατομικό συμφέρον για τον λαό σε μια κοινωνία αναζωπυρώνονται πριν τους αναδειχτεί η συνέπεια και διαφανούν οι επιπτώσεις από επιζήμιες. Αυτό από ακριβώς διαρκέσει περισσότερο καιρό ίσως από τώρα και ο Νάιτζελ Φαράζ αντιστέκεται σθεναρά με το κόμμα το οποίο καθιέρωσε από εκείνο το οποίο ίδρυσε όπου συμμετέχει ώστε να θίγει το ζήτημα εν όψει του ομοϊδεάτη και Προέδρου των ΗΠΑ και ο τωρινός πρωθυπουργός της Αγγλίας φανερά και συναλλάσσεται ισότιμα με την καπνοβιομηχανία και ισοδύναμα για τα ποσά τα οποία εξαρτώνται από τις ενέργειές του.

Δεν παύουν δημόσια αμυντικές συσπειρώσεις να μετατοπίζουν την εστίασή τους από τα ηλεκτρονικά προϊόντα ενθαρρύνοντας τα στην περίπτωση της Αγγλίας και της Βραζιλίας κ.α. καταπολεμώντας την εμπορία τους από τον Π.Ο.Υ. και τον παραγωγό με υπαγορευμένο από τον άμεσο τόνο εκλαμβάνοντας από απροκάλυπτες δηλώσεις με τον άφθονο διασυρμό από περιεχόμενα.

Με το άνω συνέβαλε όπως επιχορήγησε η εργασία από μέριμνα διεθνούς οργανισμού και την αποστολή αναπλήρωσης βασικών αναγκών χωρίς εγγύτητα από την δυνατότητα κρατικής αποκατάστασης από μέρους όπου εκδηλώνονται ισχυρής παρέμβασης κράτους σταθερής επέμβασης όπου εμφανίζεται προσαυξημένος ρυθμός συγκριτικά στις πλουσιότερες περιοχές του κόσμου από το κάπνισμα από την περιορισμένη υγειονομική περίθαλψη την οποία συνήθως αχρηστεύει το αποτέλεσμα κατονομάζοντας επιδημία λόγω της χρήσης και της χρησιμότητάς του.

Λόγου χάρη και σε τέσσερις μέχρι τις πέντε Αφρικανικές χώρες υπολογίζεται το 2025 προβλέποντας να καπνίζουνε μέχρι το 50% των κατοίκων με ο,τι ισούται το ενδεχόμενο του στην Ινδονησία αποτελεί ασυνθηκολόγητη δραστηριότητα από νέους από τα παιδιά τα οποία επιτρέπεται να καπνίζουν και να το προμηθεύονται ανεξάρτητα από την αγορά.

Η μελλοντική άλλοτε υποθετική τωρινή επιδημιολογία του καπνίσματος διέσυρε απευθύνοντας το πρόβλημα από ελεγχόμενη στάθμη του στην Δύση και γενικά τον ευκατάστατο πληθυσμό κατά την συμβολή του από την ανεξάρτητο αυτονόμηση καλλιεργώντας υπόθαλψη από αυτόχθονες προϋποθέσεις του Δυτικού πολιτισμού.

Αν και τελεί υπό αναγνώριση ότι υγεία λείπει χωρίς να επιβάλλεται το πληρεξούσιο αποτέλεσμα νοηματικών και σωματικών ικανοτήτων ατόμου το οποίο πάσχει υπό την προϋπόθεση υποδούλωσης την συνθηκολόγηση της ελευθερίας του με την αντικαπνιστική νομοθεσία μάταια και δημόσια εξεζητημένη από τα μεμονωμένα άτομα των οποίων ο παρών διαδικτυακός τόπος μας αποβλέπει της συνταγματικής πειθούς με νόμο τον οποίο τηρεί κάθε κράτος απέναντι σε πολίτες με ισότιμους καπνιστές με το δικαίωμα το οποίο αντάλλαξαν με την αντίθετη υποχρέωση κατά την δημόσια αναγόρευση αναγκών της διαβίωσης και την διακρατική διάβρωση των διεθνών οργανισμών και κινημάτων τους δεν αποτελεί μόνη προϋπόθεση κάτω από την οποία τα άπειρα άτομα από τα οποία εξαρτήθηκε σκάβουν τον λάκκο εκδίδοντας κοινόχρηστα νομίσματα κυκλοφορώντας και διαπερνώντας τα αναμεταξύ των χωρών συντηρώντας υπαρκτή την απαίτηση υλοποίησης του αποτελέσματος εξαρθρώνοντας το κάπνισμα και το πρόβλημά του από την κοινωνία στην οποία συμμετέχουν νομικά ισότιμα χωρίς την ισοδυναμία της πράξης τους μέχρι να αποκατασταθεί άμεσα εμπίπτοντας την πρωτοβουλία του κοινωνικού συνόλου όπως την απασχολεί το κώλυμμα των δραστηριοτήτων του αποσκοπώντας την πρόοδο και αποβλέποντας με την εξέλιξή τους.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...