Διαδραματισμένη τεκμηρίωση λογικής συνέπειας αντικαπνιστικών νόμων

 

 

 

 

 

 

Το να βγούμε έξω για να διασκεδάσουμε και να καπνίσουμε και μερικά τσιγάρα με τον άλλο κόσμο είναι κάτι ανάλογο με ο,τι συμβαίνει από όπου εξαρτάται για να υπάρχει. Δεν λέω ότι είναι το μόνο αλλά δεν λέω ότι διαρκώς δεν κάνει το ίδιο. Και πρέπει να μπορεί από την περιγραφή να διατηρείται η συνέπειά και να καταλαμβάνονται οι ενέργειές της από την πρακτική τους να συμμετέχουν κοινά.

Όποτε κανείς καπνίζει ξέρει πότε επίσης συμμετέχει και σε ο,τι κάνει. Ο Ανδρέας Καλανζόπουλος λέει πως αν δεν είναι το μοναδικό ότι θα γίνει και το τελευταίο. Ο Ανδρέας Καλαντζόπουλος δεν έκανε σωστά την δουλειά του σε περίπτωση που δεν την έκανε καθόλου.

Δεν θα χρειαστεί να γίνει κάτι παραπάνω από την αγορά της και την αποπληρωμή προς ανάλωση με τον προβλεπόμενο τρόπο και όχι τόπο και χρόνο από τον κάτοχο καθενός διατιθέμενου καταναλωτικού αγαθού της αγοράς και την εργασιακή κινητοποίηση για την επιβίωση και την απόκτησή τους.

Αν με τρόπο συμπεριλαμβάνεται ανάλωση του αγαθού παρουσία άλλων εμπίπτει στον χρόνο και τον τόπο εξαιρώντας τον καταναλωτή τον τρόπο για τις συνθήκες τις οποίες του απομένουν χωρίς να ταυτίζονται με τον ίδιο και την τοποθεσία από την παρουσία των παρευρισκόμενων.

Αν ένα κόστος δεν συσχετίζεται φανερά και διάφανα από μεγαλύτερο ή ίσο και το μικρότερο είτε ίσο εφάμιλλης και ισοδύναμης από ίσο αντάλλαγμα της ανταπόδοσης της αξίας του το άτομο χωρίς να το διαπραγματεύεται επιφέροντας το σε καθέναν δεν δικαιώνει τον εαυτό του ίσο με κανέναν περισσότερο απέναντι στην ισοτιμία του ισοδύναμου αποτελέσματος απέναντι στα οποία οριοθετούνται και διασαφηνίζονται από τα νομικά.

Ο κόσμος διέθετε από την προσμονή να κατοικήσει τον χώρο τον οποίο διαμορφώνει χωρίς τον καπνό του τσιγάρου από τον ακάλυπτο χώρο να εκτείνεται στην Ανταρκτική όπου τον επέτρεψε δια μέσω της έλλειψής του. Αυτό τουλάχιστον ας καταλαμβάνει τον χώρο με τον ίδιο από όπου προορίζεται να συμβαίνει. Δηλαδή όχι τον Βόρειο πλην τον Νότιο Πόλο με μια τρύπα στο νερό. Αυτό εντάσσεται λόγω της κατοίκησης του κόσμου με την καταπάτηση της λογικής την οποία υποχρεώνει από τον αρκούμενο στον διαμορφωμένο όρο τον οποίο εξασφάλισε χωρίς να εξαρτά κατονομάζοντας την πρωταρχική έννοια και αποφέροντας την παραπανίσια. Αν έπρεπε να γίνεται πανευρωπαϊκά ενοποίηση πύργου της Βαβέλ λόγω κοινόχρηστου κερματοδέκτη.

Ο κόσμος πρόβαλε την σημερινή απαίτηση να αποκλείει τον καπνό του τσιγάρου από την αυτόνομη κινητικότητα του κατόχου περιμένοντας λόγω της ατμόσφαιρας να κατοχυρώνει άδεια στην εναπομένουσα να εισέλθει εισχωρώντας στον χώρο όπου βρίσκεται εγκατεστημένος όπου ζει και αναπνέει τρώγοντας εργαζόμενος περιμένοντας να γίνεται ταυτόχρονα από την αιτία διαθέτοντας αποκλίνον αίτημα.

Ασφαλώς ο ξεχωριστός όρος διαφέρει εμπίπτοντας στην ίδια κατηγορία χωρίς να εξυπακούεται από την διασφάλισή του ρητά να ταυτίζεται.

Αυτό ρε μάγκα ας κερδηθεί από την ανάγκη να κατακτηθεί από όποιον το επωμίζεται χωρίς να εξασφαλίζει το πανομοιότυπο από ομοιογενές αποτέλεσμα. Ο καπνιστής επισημαίνει την ταυτοποίηση της αναπνευστικής λειτουργίας εμπεριστατωμένα και ευθύνεται την συνέπεια για την όρθια του στάση την οποία διατηρεί από τον άνθρωπο.

Ο κόσμος ανακτά την προσμονή διαδοχικής του ημέρας λόγω του φωτός του Ηλίου αλλά όποιοι καπνίζουν μπορούν να την φέρουν από πάνω προς τα κάτω περνώντας από έξω ώστε να γίνει επιστρέφοντας προς τα πίσω βαδίζοντας με τα χέρια διότι θέλησαν να καπνίσουν το οποίο έγινε με τα πόδια. Πως θριάμβευσε μέχρι στιγμής από την όρθια στάση κατακτήθηκε από ο,τι υποθετικά διασφαλίζεται.

Καθένας έχει ανάγκη από απαίτηση να τηρείται ο αντικαπνιστικός νόμος ώστε να διατηρήσει τον πολιτισμό του απέναντι στον διπλανό του σε όσους φιλοξενεί ώστε να καπνίσουν από όπου προσκαλούνται όπου επικρατεί το αντίθετο. Γιατί υπάρχει δεν δηλώνεται και αποδεικνύεται αιτιολογημένα. Μόνο να κάνει το ίδιο κανείς δεν το αξίωσε. Όσοι κάπνισαν μπροστά στους άλλους σπάνια συγχωρέθηκε αντί για ο,τι έγινε πρωτοφανές όταν αντιτάχθηκε πως ήταν δυνατόν το κράτος που τους άνηκε.

Ως αποτέλεσμα χωρίς να αποτέλεσε το συμπέρασμα αποφασίστηκε για λογαριασμό του κοινού εμπίπτοντας στις διαφορετικές εθνικότητες από τις οποίες εξαρτήθηκε να παρίσταται την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χωρίς την μεταποίηση της φύσης του έχοντας ανυπεράσπιστο από την προσωπική του ασφάλεια αφοπλίζοντας μεταξύ των συνανθρώπων την κατοχή του οργάνου της τάξης διατελώντας καθημερινές δραστηριότητες από όριο το οποίο απουσιάζει έννομη άδεια έχοντας αποτέλεσμα να οπλοφορεί ο πολίτης την επιτήρηση του νόμου αξιώνοντας το μέσο αναφοράς και αξιοποιημένη μεταχείριση από καταλογισμένες πλέον προβλεπόμενες συνέπειες τις οποίες δικαιώνουν το μέσο ισότιμα και ισοδύναμα του ανταποδίδουν την δραστηριότητα.

Καθότι οπλοφορούσα επιτήρηση του νόμου από τους συναλλασσόμενους πολίτες χωρίς το ίδιο δικαίωμα τιμωρείται παραδειγματικά με διεκπεραίωση της αναφοράς φέροντας το καταναλωτικό αγαθό της αγοράς συσχετισμένο λογικά συμβάν αποσκοπώντας το με την οποία ισοδυναμεί από κυριολεκτική αποτύπωση εκτρέπεται αντίστοιχα από συνέπεια του σκοπού τον οποίο υπηρετεί από περιορισμό και την απομόνωση λόγου και επιτήρηση του ιδίου όρου από την ορθή του χρήση και αξιοπιστία χρησιμότητας και αξιοποίηση από προτεραιότητα υπάρχοντας υπαγόμενη στο κρατικό σύνταγμα αποβλέποντας και αποσκοπώντας το αντίθετο αποτέλεσμα. 


Παίξτε το κουίζ ειδικών γνώσεων με το κινητό παρακάτω σαρώνοντας τον κώδικα.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...