Λογική συνέπεια των αντικαπνιστικών νόμων

Όποτε κανείς καπνίζει ξέρει πότε επίσης συμμετέχει και σε ο,τι κάνει. Ο Ανδρέας Καλανζόπουλος λέει πως αν δεν είναι το μοναδικό ότι θα γίνει και το τελευταίο. Ο Ανδρέας Καλαντζόπουλος δεν έκανε σωστά την δουλειά του σε περίπτωση που δεν την έκανε καθόλου.

 

 

 

 

 

 

Δεν θα χρειαστεί να γίνει κάτι παραπάνω από την αγορά της και την αποπληρωμή προς ανάλωση με τον προβλεπόμενο τρόπο και όχι τόπο και χρόνο από τον κάτοχο καθενός διατιθέμενου καταναλωτικού αγαθού της αγοράς και την εργασιακή κινητοποίηση για την επιβίωση και την απόκτησή τους.

Ο κόσμος διέθετε από προσμονή να κατοικήσει τον χώρο τον οποίο διαμορφώνει χωρίς τον καπνό του τσιγάρου από τον ακάλυπτο χώρο να εκτείνεται στην Ανταρκτική όπου τον επέτρεψε δια μέσω της έλλειψής του. Αυτό τουλάχιστον ας καταλαμβάνει χώρο με τον ίδιο όπου προορίζεται να συμβαίνει. Δηλαδή όχι τον Βόρειο πλην τον Νότιο Πόλο και μια τρύπα στο νερό. Αυτό εντάσσεται λόγω της κατοίκησης του κόσμου με την καταπάτηση της λογικής την οποία υποχρεώνει από αρκούμενο στον διαμορφωμένο όρο τον οποίο εξασφάλισε χωρίς να εξαρτά κατονομάζοντας την πρωταρχική έννοια και αποφέροντας την παραπανίσια. Αν έπρεπε να γίνεται πανευρωπαϊκά ενοποίηση πύργου Βαβέλ λόγω κοινόχρηστου κερματοδέκτη.

Ο κόσμος ανακτά την προσμονή διαδοχικής του ημέρας λόγω του φωτός του Ηλίου αλλά όποιοι καπνίζουν μπορούν να την φέρουν από πάνω προς τα κάτω περνώντας από έξω ώστε να γίνει επιστρέφοντας προς τα πίσω βαδίζοντας με τα χέρια διότι θέλησαν να καπνίσουν το οποίο έγινε με τα πόδια.

Καθένας έχει ανάγκη από απαίτηση να τηρείται ο αντικαπνιστικός νόμος για να διατηρήσει τον πολιτισμό του απέναντι στον διπλανό του σε όσους φιλοξενεί για να καπνίσουν όπου προσκαλούνται από όπου επικρατεί το αντίθετο. Γιατί υπάρχει δεν δηλώνεται ούτε αποδεικνύεται αιτιολογημένα. Μόνο για να κάνει το ίδιο κανείς δεν το αξίωσε. Όσοι κάπνισαν μπροστά σε άλλους σπάνια συγχωρέθηκε.

Ως αποτέλεσμα χωρίς να αποτέλεσε συμπέρασμα αποφασίστηκε για λογαριασμό του κοινού εμπίπτοντας σε διαφορετικές εθνικότητες από τις οποίες εξαρτήθηκε να παρίσταται την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χωρίς την μεταποίηση της φύσης του έχοντας ανυπεράσπιστο από την προσωπική ασφάλεια αφοπλίζοντας μεταξύ των συνανθρώπων την κατοχή του οργάνου της τάξης διατελώντας καθημερινές δραστηριότητες με όριο το οποίο απουσιάζει έννομη άδεια έχοντας αποτέλεσμα να οπλοφορεί ο πολίτης την επιτήρηση του νόμου αξιώνοντας το μέσο αναφοράς και αξιοποιημένη μεταχείριση από καταλογισμένες προβλεπόμενες συνέπειες τις οποίες δικαιώνουν το μέσο ισότιμα και ισοδύναμα του ανταποδίδουν την δραστηριότητα.


Παίξτε το κουίζ ειδικών γνώσεων με το κινητό παρακάτω σαρώνοντας τον κώδικα.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...