Επίκαιρο μήνυμα και εορταστικός χαιρετισμός έμπνευσης από την Λαϊκή Συσπείρωση

«Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ και σε λίγο θα μετατραπεί σε μία τεράστια φυλακή…. Η αμετροεπής εξουσία μισεί τον άνθρωπο και ρομποτοποιημένη, από το παρατηρητήριο της επιτήρησης και της τιμωρίας, με όργανά της τα Μέσα Μαζικού Εγκλωβισμού, έχει εξοβελίζει την καλοσύνη, την τρυφερότητα και τον εξανθρωπισμό των ανθρώπινων σχέσεων. 

Η κοινωνική απομόνωση, εντός των οικογενειών, ενθαρρύνεται, υπό την ποινή του εκβιασμού της ενοχής, η τρυφερότητα κατηγορείται και το παιδί, αν αγκαλιάσει αυθόρμητα τους παππούδες του, εξομοιώνεται με έναν δολοφόνο! Τα παιδιά είναι η γιορτή και η χαρά καί όπως αναφέρει ο Ντοστογιέφσκι: «Τρία πράγματα μᾶς θυμίζουν τόν χαμένο παράδεισο: Τό ἄρωμα τῶν λουλουδιῶν, τό κελάηδημα τῶν πουλιῶν καί τό γέλιο τῶν παιδιῶν».

Ο καρκίνος της ανθρωπότητας εξαπλώνεται ραγδαία σε όλο τον πλανήτη και ονομάζεται ΦΟΒΟΣ, επιβάλλοντας μία παγκόσμια δικτατορία.

Οι περιστάσεις του εγκλεισμού και της μοναξιάς, της οικονομικής δυσπραγίας και της κατάθλιψης που επιφέρουν οι ανυπόφορες και εξουθενωτικές δοκιμασίες που περνάμε από το 2010, μας παραλύουν και πρέπει ξανά να αντισταθούμε γιά να ζήσουμε στην κοινότητα που ονειρευόμασταν, την κοινότητα ανθρώπων με αξίες και ιδανικά.

Δεν μπορούν να αλώσουν την ψυχή μας, το μυαλό και την καρδιά μας. Το πάθος μας για την ελευθερία είναι δυνατότερο από το σιδερένιο κλουβί που ετοιμάζουν για όσους δυσπιστούν, όσους αμφιβάλλουν, όσους αντιστέκονται σε όλα τα μέτρα που στοχεύουν στην κυριαρχία της αγοράς και του κέρδους.

Η Ελλάς πάσχει πλέον από την πανδημία των ΔΗΘΕΝ και των τοξικών καθηγητάδων και ερανιζόμενοι την, πριν 130 χρόνια ρήση του καγκελάριου της Γερμανικής Αυτοκρατορίας Ότο Φον Μπίσμαρκ, με στεντόρεια φωνή ανακράζουμε: «Drei Professoren, Vaterland verloren, Καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς».

Ακολουθώντας την εσωτερική φωνή του ιερού και αξιακού μας κέντρου, λέμε ΟΧΙ στην υποταγή και χειραγώγηση της ελεύθερης βουλήσεώς μας. Ας ενεργοποιήσουμε την εσωτερική μας παρόρμηση και ας ετοιμαστούμε… Η στιγμή αυτή υπάρχει και είναι εδώ… Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από την αλήθεια που μας αναγκάζει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις… δια πυρός και σιδήρου, υπό την προσταγή της πατρίδας: »

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ »

όπου μια από τις εν λόγω απαγορεύσεις ισχύει πολύ έντονα και αναμφίβολα και για το ίδιο το κάπνισμα. Αυτά ας σκεφτούν οι πολιτικοί που την ευθύνονται δια της ανάληψης πρωτοβουλίας εξωγενούς προέλευσης, με πλαστό σημαιάκι όπως τεκμηριώνεται από τις πολιτικές επιστήμες προερχόμενο από τον Π.Ο.Υ. και τα αυτά λοιπά. Γιατί όποιο τσιγάρο και να καπνίσει κανείς αφού ξέρει ότι θα το κάνει εκτός στέγης μπορεί και να καπνίσει ο,τι είναι πόσιμο και εισπνέεται φυσιολογικά, και κάτι από αυτά αποτέλεσε τα παράνομα κατά τα άλλα ναρκωτικά τα οποία προϋποθέτει ο αντικαπνιστικός νόμος πως υπάρχουν προβλέποντας μόνο την υπαίθρια χρήση. Πως περιμένουν να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα όσοι προτείνουν αυθαιρεσίες; Αλλά και διότι δεν νοείται να προβάλλεται νόμος αντί για το σύνταγμα επιζητώντας και επιβάλλοντας την τήρησή του παρασυνταγματικά από τους πολίτες.

Ο μόνος κλειστός χώρος όπου επιτρέπεται το κάπνισμα δύναται να είναι κανενός το σπίτι εξαιρώντας τα ξένα σπίτια των άλλων όπου πάλι το κάπνισμα επιτρέπεται χωρίς την φυσική παρουσία των ξένων προσώπων! Μήπως πείστηκε έτσι ο αρμόδιος υπουργός υγείας να το απαγορεύσει δια χρήσης των νόμων όπως του αντισυνταγματικού και του αντικαπνιστικού; Ή μήπως το θεώρησε δική του επιλογή και απόφαση δεδομένου του Συντάγματος το οποίο υπάρχει για την αποτροπή των μη συλλογικών αποφάσεων; Ή ακόμα μήπως και αυτό θα το δείξει ο χρόνος όπως είναι και ο νέος που υποδεχόμαστε; Εις ανώτερα των ανώτερων!

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...