Η παρόρμηση του αντικαπνιστικού φανατισμού και του φρονήματος

Είναι καθιερωμένο γεγονός ότι το κάπνισμα ασκείται με μοναχικό τρόπο από ένα άτομο, που σημαίνει ότι το κάνει μόνο του χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε άλλου να το ισχυρίζεται από το νόμο που τιμωρεί οικονομικά το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους. Ο Άγγλος φιλόσοφος που προέρχεται από το Middlesex John Stuart Mill το αποκαλεί αυτό μια αυτοαναφερθεί πράξη και τη συγκρίνει με άλλες ενέργειες, όπου μια αυτοαναφερθείς δράση δεν αφορά τα συμφέροντα οποιουδήποτε άλλου ατόμου εκτός από το δικό του που εκτελεί τη δράση.

Πράγματι, το σύνταγμα μιας δεδομένης χώρας υπάρχει στην πραγματικότητα για να προστατεύει την ελευθερία κάθε πολίτη και να προστατεύει την ελευθερία του, ώστε να μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν μόνοι τους. Πράγματι, για να καπνίσει κάποιος, θα μπορούσε να βρεθεί μόνος του στον κόσμο και να καπνίσει με τον ίδιο τρόπο που καπνίζει μεταξύ των ανθρώπων, κάτι που αποδεικνύει ότι το κάπνισμα δεν επιβάλλεται σε κανέναν άλλον.

Σε αυτή τη λογική δήλωση και συμπέρασμα υποστηρίζεται από τη νομοθεσία και την ψευδή δικαιολόγησή της ως απαγόρευση του καπνίσματος ότι οι άνθρωποι γύρω σας στον ίδιο χώρο μυρίζουν και εισπνεύουν τον καπνό σας και με αυτό το επιχείρημα ότι το κάπνισμα προκαλείται στους υπόλοιπους, αλλά από εκείνους που είναι παρόντες στην ίδια περιοχή.

Θα αποδείξουμε γιατί δεν ισχύει ότι το κάπνισμα επιβάλλεται σε άλλους και ειδικά μόνο σε αυτούς που συμπίπτουν στην ίδια γύρω περιοχή που επίσης τυχαίνει να μην καπνίζουν. Ο λόγος που αισθάνονται σαν να τους επιβάλλεται το κάπνισμα είναι επειδή είναι παρόντες στην ίδια περιοχή σε σύγκριση με το γεγονός ότι κάποιος άλλος καπνίζει εκεί, και δεύτερον, αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι υποτίθεται ότι δεν καπνίζουν. Δύο πιθανές απαντήσεις υπάρχουν όταν διαμαρτύρονται για το παθητικό κάπνισμα, το οποίο είναι ότι μπορούν να επιλέξουν να βρεθούν κάπου αλλού και ότι μπορούν να αρχίσουν να καπνίζουν οι ίδιοι και να τους φέρουν στην ίδια θέση.

Ωστόσο, η επιβαλλόμενη νομοθεσία της απαγόρευσης του καπνίσματος με τους υπέρμαχους και φανατικούς υποστηρικτές και εκπροσώπους της αποφάσισε να επιβάλει στους καπνιστές τη φυσική παρουσία και τη θέση τους, προκειμένου να την αλλάξουν και να τους εκτοπίσουν έξω στο ύπαιθρο για να καπνίσουν ενώ το κάπνισμα δεν προκαλείται, αλλά είναι μάλλον η ίδια θέση των υπολοίπων που προκαλεί την εντύπωση ότι το κάνει. Αυτό ονομάζεται ο λογικός νόμος της έννοιας της αντιμετάθεσης της αντίθετης πρόκλησης ή της αντίθετης κατεύθυνσης επιρροής του ίδιου γεγονότος και είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων και των συμφερόντων τους.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...