Συζητάται στην Ιρλανδία και κατ’επέκταση στην Αγγλία η νομιμοποίηση της κοκαΐνης

Η νομιμοποίηση της κοκαΐνης άρχισε να συζητάται στην Ιρλανδία από οργανώσεις με την επωνυμία τύπου S.O.S. κ.α. με ένα από τα επιχειρήματα να αποτελούν την επίδραση του εγκλήματος, του οργανωμένου και του μεμονωμένου εγκλήματος στην κοινωνία και την εικόνα που παρουσιάζεται σχετικά με άτομα από τους χρήστες και το επίπεδο που αυτό προάγει μεταξύ των νέων και του ευρύτερου συνόλου.

Οι υπέρμαχοι της νομιμοποίησης της κοκαΐνης υποστηρίζουν την περικοπή του εγκλήματος και της διαφθοράς αυτού και των συμμοριών που επιδρούν μέσω της νομιμοποίησης κοκαΐνης και την καταπολέμησή της αποτελεσματικά από το κράτος χωρίς την επιβολή τιμωρίας ως το μέτρο σύγκρισης με την κατοχή ελέγχου από το κράτος της υποθετικά νόμιμης αγοράς των ναρκωτικών.

Το κανάλι GB News φιλοξένησε την σχετική συζήτηση το Σάββατο πριν τις 18:00 τοπικής ώρας και το κόμμα των Εργατικών είχε δηλώσει το 2019 πως θα πρέπει να εξεταστεί η νομιμοποίηση των ναρκωτικών από την αγορά για την πρόοδο και ευεξία της εργατικής τάξης και την υποβολή της δολιοφθοράς σε επίσημο κρατικό έλεγχο με εγκληματολογικό έλεγχο της κοινωνίας.

Ο δήμαρχος της Αντβέρπης στην Ολλανδία έχοντας την εποπτεία της σχετικής παράνομης αγοράς στην πόλη του αποφάνθηκε την νομιμοποίηση της κοκαΐνης στους συγγραφείς βιβλίου στους οποίους μιλούσε σε συνέντευξη ενώ η Κολομβία πέρυσι το 2020 εξέταζε από το κοινοβούλιο την διάθεση στην αγορά όλης της παράνομης παραγωγής κοκαΐνης από το κράτος. Την ίδια χρονιά υπήρξε στην Αγγλία αίτημα τα φαρμακεία να διαθέτουν το παρασκεύμασμα έκσταση και κοκαΐνη για την μεγαλύτερη υπονόμευση του εγκλήματος.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...