Προτιμώτερη εξάλλειψη των ασθενειών από την εξάλλειψη του τσιγάρου

Οι εργαστηριακά μετασχηματισμένοι καπνοί Ε&Α υπάρχουν και χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τσιγάρων και για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων και των περιστατικών που σχετίζονται με την υγεία που προκύπτουν από το κάπνισμα. Η χρήση καπνού Ε&Α στα κατασκευασμένα τσιγάρα καπνού μπορεί να μειώσει την εσωτερική πνευμονική ρύπανση έως και 50% εκπέμποντας πίσσα με λιγότερο μονοξείδιο του άνθρακα και χωρίς σχεδόν κανένα βενζολίου για να αναφέρουμε μόνο μερικά από τα παραδείγματα συνέπειας. Αυτό λύνει το ήμισυ του προβλήματος που έχει αντιμετωπίσει το κάπνισμα. Εάν όλα τα τσιγάρα που πωλήθηκαν ήταν αυτού του τύπου, τότε το 50% του προβλήματος θα επιλύονταν.

Δεδομένου ότι το εν λόγω πρόβλημα συνίσταται σε πρόωρους θανάτους από τη χρήση καπνού και αυτοί έχουν ένα περιστατικό και μια πιθανότητα 15% ως εκ τούτου 15% x 0,5 = 7,5% εναπομένουσα πιθανότητα πρόωρου θανάτου από καπνό με εργαστηριακές μετασχηματιστικές διεργασίες.

Ωστόσο, ο Π.Ο.Υ. αναφέρει εκπληκτικά ότι το κάπνισμα εξοντώνει τους μισούς χρήστες του και εκπληκτικά δεν το λέει για όλους. Ως εκ τούτου, με την επίλυση του μισού προβλήματος που κατέχουν οι μισοί καπνιστές, το όλο πρόβλημα λύνεται με την αντικατάσταση, κατ’ υπόθεση, όλων των τσιγάρων που πωλούνται στην αγορά με εργαστηριακά επεξεργασμένους καπνούς που μειώνουν τη ρύπανση των εσωτερικών οργάνων.

Με την αντικατάσταση αντί να εκτοπιστεί αυτό έως και το ήμισυ των πωλήσεων τσιγάρων θα είχε ως αποτέλεσμα την επίλυση του μισού προβλήματος και οι 1,2 εκατομμύρια πρόωροι θάνατοι ετησίως θα κατέβουν εκπληκτικά κάτω από το εκατομμύριο της τάξης στις 600.000!

8.000.000 θάνατοι ετησίως από ασθένεια που σχετίζεται με το κάπνισμα, δηλαδή καρκίνος στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μειωθεί στο μισό και θα μειωθεί σε 4.000.000. Από αυτό το ποσοστό η πιθανότητα 7,5% του πρόωρου θανάτου θα εφαρμοστεί εκ νέου για να αποδώσει 4.000.000 / 7,5% = 533.333 που παράγουν μισό εκατομμύριο πρόωρους θανάτους εφαρμόζοντας την ίδια πιθανότητα.

Η επίλυση του μισού προβλήματος με το άλλο μισό ελλιπές έχει ως συνέπεια την ολοκλήρωσή του. Εάν οι μισές από τις πωλήσεις μετατοπιστούν, αυτό λύνει το ήμισυ του προβλήματος με το υπόλοιπο να βασίζεται σε ηλεκτρονικές ψηφιακές συσκευές όπως τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τη σχετική επιλογή που πρέπει να γίνει μεταξύ των δύο που παραμένει ανοιχτή στον πελάτη σε βέλτιστη ως ιδανική κατάσταση. Αυτά τα γεγονότα δείχνουν πώς επιλύονται τα προβλήματα βρίσκοντας και αναζητώντας τις λύσεις τους αντί να τα εξάγουν από τους σκοπούς τους.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...