Η εντοπισμένη αιτία και πηγή του αντικαπνιστικού φανατισμού

  1. Οι 10.000.000 θάνατοι παγκοσμίως που αποδίδονται στο κάπνισμα κάθε χρόνο καθώς και σε όλες τις άλλες παρεμποδίσεις που σχετίζονται με το κάπνισμα μπορούν να θεωρηθούν ως ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα και από αυτή την άποψη εμπίπτει στη σφαίρα δραστηριότητας των Ηνωμένων Εθνών μια υποδιαίρεση του οποίου είναι ο Π.Ο.Υ. που καταπολεμά το κάπνισμα και στοχεύει στην εξαφάνιση και την παραμέληση της χρήσης του από τους ανθρώπους για την κάλυψη των αναγκών τους.
  2. Ο τρίτος κόσμος έχει υψηλότερο επιπολασμό καπνίσματος και οι άνθρωποι τείνουν να είναι λιγότερο μορφωμένοι και να συνάπτουν συμβάσεις με το κάπνισμα ως δραστηριότητα με μεγαλύτερη εγγύτητα από ό, τι στη Δύση. Όχι μόνο τα ανήλικα παιδιά είναι πιθανό να καπνίζουν σε χώρες όπως στην Αφρική όπου δεν θα τους επιτρεπόταν να αγοράσουν καπνό, αλλά οι κλινικές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την εκπλήρωση στόχων όπως η θεραπεία του καρκίνου από τους ασθενείς και η υγειονομική περίθαλψη τείνει να είναι λιγότερο αποτελεσματική και φτωχή καθιστώντας συνολικά κυρίαρχο κάπνισμα ως το πρόβλημα όσον αφορά τον τρίτο κόσμο όσον αφορά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που το βρήκε πανομοιότυπο στη Δύση και επιδόθηκε στην εξαφάνιση ως πορεία της δράσης και των αποφάσεών τους.
  3. Η ζήτηση φαρμάκων που παράγονται από τη φαρμακευτική βιομηχανία είναι άμεσα ανάλογη με τη ζήτηση τσιγάρων και καπνίσματος που οι δύο τομείς δεν θα μπορούσαν να συνυπάρχουν χωρίς να γίνει διάκριση μεταξύ της ανάγκης δημιουργίας ζήτησης για ορισμένα φάρμακα και της ανάγκης δημιουργίας της ζήτησης για κάπνισμα που οδηγεί στην κατανάλωση και τη συνταγογράφηση τους.

Με βάση την επιρροή των δύο παραγόντων που αναφέρθηκαν πρώτα πάνω από τον Π.Ο.Υ. στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών, έχει καθιερώσει μια διετή συνεδριακή διάσκεψη κατά του καπνίσματος χωρίς διαφάνεια και θεωρώντας αξίες δικαιοσύνης προς το ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων και εκείνων που θα μπορούσαν να επηρεαστούν άμεσα και έχει καλλιεργήσει και υποκινήσει αντικαπνιστικό φανατισμό και μίσος σε ολόκληρη την κοινωνία που αντιτίθενται στα προσωπικά συμφέροντα εκείνων που καπνίζουν προς όφελος άλλων, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων.

Έχει διαιωνίσει μια Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος τον Μάιο ως εορτασμό από ανθρώπους που είναι εναντίον των ανθρώπων και έπεισε κυβερνήσεις και ανθρώπους να αντιταχθούν ο ένας στον άλλο στο όνομα της υγείας που δημοσιοποιήθηκε και υποτίθεται ότι εξαφανίστηκε και πραγματοποίησε εκβιασμούς αναγνωρίζοντας την εφευρετικότητα εκείνων που είναι νεκροί στην Αμερική καλλιεργώντας και προωθώντας το μίσος ως δικαίωμα και αρετή σε ολόκληρη την κοινωνία.

Είναι προφανές στο τελευταίο σημείο ότι κάτι πρέπει να γίνει γι ‘αυτό και γι ‘αυτό στη Δύση, ενώ ένα από τα δυτικά έθνη είναι επίσης η Αυστραλία όπου οι επιχειρήσεις και η επιρροή του Π.Ο.Υ. είναι ζωτικής σημασίας. Ο φανατισμός όπως αυτός που επιδεικνύει ο Π.Ο.Υ. κατά του καπνίσματος και των εθισμένων χρηστών του δεν πρέπει να έχει προεγκέκριση θέση στον κόσμο και να μην έχει καμία επιρροή.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...