Η Philip Morris πρόσφερε 1,3 δις δολάρια για την εξαγορά φαρμακευτικής αναπνευστικών βοηθημάτων

Η Philip Morris αύξησε την προσφορά της για την εξαγορά της φαρμακευτικής εταιρίας παρασκευάζοντας αναπνευστικά υποβοηθήματα Vectura σε 1,3 δισεκατομμύριο δολλάρια… ακολουθώντας την προηγούμενη φορά που εκδήλωσε ενδιαφέρον κάνοντας την συναλλαγή ελκυστική και ενδιαφέρουσα λόγω της μεγάλης τάξης του ποσού για το οποίο προσφέρεται.

Η Vectura διαθέτει τα προϊόντα της για το άσθμα κ.α. αναπνευστικά νοσήματα στις Glaxo Smithkline Beecham GSK και Novartis που συγκαταλέγονται αναμεταξύ των πελατών της. Η δε Philip Morris παράγει το 1: 10 των τσιγάρων της παγκόσμιας αγοράς καπνικών προϊόντων. Οι μετοχές της σημείωσαν άνοδο μετά την αναγγελία της αυξημένης προσφοράς τάξης ποσού για την εξαγορά της φαρμακευτικής Vectura.

Εκπρόσωπος της Philip Morris δήλωσε ότι η πολυεθνική σκοπεύει να προσαρτήσει την Vectura ως αυτόνομη εταιρεία παραγωγής αναπνευστικών υποβοηθημάτων και σχετικών φαρμακευτικών προϊόντων και ευρεσιτεχνιών η οποία επέλεξε πρότινος από πριν το συμβάν την εναλλακτική προσφορά εξαγοράς από την χαμηλότερη της Philip Morris λογαριάζοντας την προοπτική των νέων ιδιοκτητών.

Η κίνηση προσφοράς πλέον του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων επέρχεται μετά την πρόκληση προς το Βρετανικό κράτος και την κυβέρνηση προσκαλώντας το να απαγορεύσει την πώληση και την κυκλοφορία των προϊόντων καπνού στην αγορά. Η Philip Morris βασιζόμενη στην τεχνολογία θέρμανσης προ της καύσης για την στήριξη της άρνησης εκτέλεσης του προορισμού που διαθέτει θέρμανε τα συμπιεσμένα καπνά από το IQOS με αντίτυπη τεχνολογία αξιοποιώντας την για το Glo από την British American Tobacco όπως απέδειξε το Αμερικανικό δικαστήριο προ ημερών στην Βιρτζίνια και κατηγορήθηκε από την δεύτερη πολυεθνική καπνοβιομηχανία. Η ασκούμενη αγωγή από την B.A.T. ενέμενε από τα μέσα της περασμένης δεκαετίας ως πλέον την ασκημένη καταλήγοντας σε δικαίωσή για το κεραμικό έλασμα θερμαντήρα το οποίο προκύπτει πως επινοήθηκε για την λειτουργία του Glo από την B.A.T. (- σχετικό άρθρο -).

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...