Τέθηκε δοκιμαστικά από την B.A.T. σε κυκλοφορία το εμβόλιο κατά του κορωναϊού από πειραματισμένα καπνά

Κυκλοφόρησε δοκιμστικά στον Καναδά και κατ’ επέκταση στην Μεγάλη Βρετανία και σε άλλες χώρες το παρασκευασμένο εμβόλιο από την British American Tobacco το οποίο βασίζεται στην χρήση των πειραματισμένων καπνών για την καταπολέμηση κατά της διάδοσης του κορωναϊού. Η ερευνητική διαδικασία ολοκληρώθηκε στην Αμερικανική πολιτεία του Κεντάκυ από την Kentucky Bio-Processing KBP την οποία αγόρασε η B.A.T.

Οι 180 Καναδοί που εμβολιάστηκαν με το φαρμακολογικό προϊόν Co VLP της British American Tobacco παίρνοντας το όνομά του από το αντιγόνο των αντισωμάτων VLP το οποίο μιμείται την μικροβιακή σύσταση από πρωτεΐνες παραγμένες εργαστηριακά από τον θάμνο Nicotiana Benthamiana ο οποίος ευδοκιμεί στην Αυστραλία παρουσίασαν αύξηση παραγωγής σε αντισώματα 10 φορές περισσότερα από τους θεραπευμένους ασθενείς από τον κορωναϊό έχοντας παραλάβει την δεύτερη δόση μέσα σε χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων μετά από έξη εβδομάδες.

Η πολυεθνική καπνοβιομηχανία δανειοδότησε εξεταστικό εξοπλισμό για την πανδημική και ζωοοντική ασθένεια του κορωναϊόυ στο Βρετανικό δημόσιο και παρέλαβε επαίνους για την ανάπτυξη και τωρινή κυκλοφορία και την διάθεση του εμβολιασμού περιέχοντας το αντιγόνο από πειραματικά καπνά όπου πολλαπλασιάζονται τα αντιγόνα που προκύπτουν πρωτεϊνικά από εμφύτευση από το γενετικό πλάσμα του κορωναϊού. Τα αντιγόνα προκύπτοντας από τα καπνά στην συνέχεια είναι σε θέση να αποφράξουν την εγκατάσταση του θανατηφόρου ιού στο σώμα και το αίμα και να τον εξοντώσουν με περιφραγμό των θανατηφόρων προτεϊνών και ινοπεριστοίχιση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού.

Το εμβόλιο κυκλοφορώντας δοκιμαστικά στον Καναδά από εργαστηριακή καλλιέργεια καπνών συντηρείται κατά την μεταφορά του σε θερμοκρασία δωματίου αντί για τους -70° C Κελσίου (υπό του μηδενός) όπως τα συμβατικά φαρμακολογικά προϊόντα με ευρέως διαδεδομμένη χρήση για το εμβόλιο Pfizer και έχει χρόνο ολοκληρωμένης παραγωγής ενάμισυ μηνός αντί για δύο τουλάχιστον μήνες.

Μελετητής της φαρμακευτικής εταιρίας του Κεμπέκ Medicago δήλωσε ότι «Το υποψήφιο βοτανικής προελεύσεως εμβόλιο έγινε ανεκτό από τον οργανισμό και παρήγαγε ανοσοποιητικές αντιδράσεις. Κανένα εμβόλιο μεμονωμένα δεν μπορεί να παραχθεί σε επαρκείς ποσότητες ανταποκρίνουσες στην ανάγκη της παγκόσμιας ζήτησης σε λιγότερο χρόνο και διαφορετικές πρακτικές χρησιμεύουν για ποικιλότροπους πληθυσμούς και περιβάλλοντα.».

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...