Το Vype μετονομασμένο σε Vuse προσήλκυσε 1,4 εκατομμύρια χρήστες από την B.A.T. μέσα σε τρεις μήνες

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Vype της British American Tobacco πλέον ονομασμένο Vuse γνώρισε μεγαλύτερη επιτυχία από την αναμενόμενη και προσήλκυσε 1,4 εκατομμύρια χρήστες ηλεκτρονικών προϊόντων από την εταιρία μέσα στους τρεις τελευταίους μήνες από τον Μάρτιο το 2021. Τα ακαθάριστα έσοδα της εταιρίας από την πώληση ηλεκτρονικών μέσων καπνίσματος ανήλθαν σε 1,4 δισεκατομμύρια στερλίνες και οι μετοχές της αυξήθηκαν σε πώληση κατά το 2% ενώ το 90% συνολικών κερδών προέρχονται από την τακτή πώληση των καπνικών προϊόντων.

Οι χρήστες καινοτόμων προϊόντων της δεύτερης σε μέγεθος καπνοβιομηχανίας ανήλθαν κατά 1,4 εκτομμύρια περισσότερους από τους 3 τελευταίους μήνες συνολικά σε 14,9 εκατομμύρια φιλοδοξώντας τα κέρδη από τον τομέα ηλεκτρονικών να φτάσουν τα 5 δισεκατομμύρια στερλίνες μέχρι το 2025 έτος για το οποίο τίθενται κρατικοί εύτελοι ποσοτικά στόχοι και διεθνώς αναφορικά με το κάπνισμα κατά το οποίο υπολογίζεται απεναντίας σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας από το 49% των πληθυσμών αρκετών Αφρικανικών χωρών.

Η βελτιωμένη τεχνική του μηχανισμού του Vuse νεοεισαγμένη σε καθένα από αμφότερα τα μοντέλα παρέχει ενισχυμμένη ικανοποίηση και προδιαγραφές τεχνολογικής υπεροψίας και αυτοτέλειας.

Η παρασκευάστρια εταιρία δανειοδότησε εξεταστικό εξοπλισμό για την πανδημική και ζωοοντική ασθένεια του κορωναϊόυ στο Βρετανικό δημόσιο και παρέλαβε επαίνους για την ανάπτυξη και επικείμενη κυκλοφορία και την διάθεση εμβολιασμού περιέχοντας πρωτεϊνες από πειραματικά καπνά όπου πολλαπλασιάζονται τα αντιγόνα που προκύπτουν μετά από εμφύτευσή τους από το γενετικό πλάσμα του κορωναϊού. Το εμβόλιο προσεχώς από την εργαστηριακή καλλιέργεια των καπνών συντηρείται κατά την μεταφορά του σε θερμοκρασία δωματίου αντί για τους -70° C Κελσίου (υπό του μηδενός) όπως τα συμβατά φαρμακευτικά προϊόντα που βρίσκονται διαδεδομμένα σε χρήση και έχει χρόνο ολοκληρωμένης παραγωγής ενάμισυ μηνός αντί για δύο τουλάχιστον μήνες.

Η διαδικασία διερευνάται στην Αμερικανική πολιτεία του Κεντάκυ από την Kentucky Bio-Processing KBP την οποία αγόρασε η B.A.T. Οι προκύπτουσες πρωτεϊνες από τα καπνά στην συνέχεια είναι σε θέση να αποφράξουν την εγκατάσταση του θανατηφόρου ιού αυτού στο σώμα και το αίμα και να τον εξοντώσουν με περιφραγμό ινών και ινοπεριστοίχιση.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...