Αποκλειστικό: Επανήλθε από την ελάχιστη τυποποίηση των προϊόντων καπνού στην Αγγλία με το πρόγραμμα προαγωγής της μεντας!

Επίσης αίσια επανήλθαν μετρημένα προϊόντα στα ράφια των Βρετανικών καταστημάτων έχοντας τυποποιημένη επώνυμα συσκευασία. Το πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε από την παρεξήγηση βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο καθώς στολίζουν τα κλειστά ράφια αποτελώντας την ντουλάπα τους. Κανείς εργαζόμενος δεν υποχώρησε από την κατάρριψη της εργασίας του και του έργου το οποίο παρήγαγε. Πηγαίνουν ολοταχώς μπροστά και οι περισσότεροι Άγγλοι ως κοινωνικό σύνολο με μια φωνή κι ενότητα απέναντι από τον πανομοιότυπο κομμουνισμό και την αεργία του κράτους του.

Η ψευδαίσθηση ότι αποτέλεσε το στάνταρ η ομοιότητα εννιαίας και ατυποποίητης συσκευασίας σημαίνει στην ίδια γλώσσα ακριβώς το αντίθετο όπως είναι φανερό και διάφανο το γεγονός της εξαπάτησης του κοινού από τους κυβερνώντες οι οποίοι δεν αποτέλεσαν τον τωρινό πρωθυπουργό της χώρας. Συνιστώσα αποτέλεσε ότι:

  1. Τα πούρα και φυσικά τυλιγμένα σιγαρέτα όπως τα πουράκια εξαιρούνται ως τα προϊόντα καπνού από την περιγραφή των σιγαρέττων.
  2. Η γεύση και το άρωμα της μέντας το οποίο έχουν όλα τα συσκευασμένα επίσημα προϊόντα τα οποία συγχρόνως στην Αγγλία αρκούν μόνο για την διαλογή τους από την τυποποίηση των απορριμάτων τους προάγονται για την χρήση και την χρησιμότητά τους εξαιρώντας τα φαρυγγικά και τα λαρυγγικά νοσήματα από εκείνα τα οποία προσδίδονται από το κάπνισμα των υπολοίπων καπνικών προϊόντων.
  3. Το αντίθετο αποτέλεσμα έχει απωλεσθέν δικαστικό προηγούμενο από την χώρα σε σύγκριση με τον νόμο που το προβλέπει όπως και από την χώρα στην οποία ξεκίνησε αποτελώντας την Αυστραλία και την πενταμελή συμμαχία του Διεθνούς Οργανισμού Εμπορίου (σ.σ. Άγιος Δομίνικος, Κούβα, Ουκρανία, Ινδονησία και σε Ονδούρες.).

Η συγκεκριμένη προεργασία η οποία βρίσκει την εφαρμογή της και σε ορισμένες άλλες χώρες επονομάζεται «menthol promotion scheme» ως το πρόγραμμα προαγωγής της μέντας και εξυπηρετεί την προστασία της δημόσιας υγείας από το κράτος με κοινωνικά πιο βρώσιμη μεθοδολογία και τακτική.

Μάρκες όπως τα Benson & Hedges Switch των είκοσι, Sterling Dual Capsule (natural leaf wrapping) των δέκα και των είκοσι και Players Crush-ball των δέκα όπως και τα Ολλανδικά Signature Crush-ball των δέκα αποκαταστάθηκαν από την τυποποιημένη κυκλοφορία και την επώνυμη πώλησή τους στην αγορά. Με γεια τους και με την χαρά τους!

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...