Αποκλειστικό: Επανήλθε από ελάχιστη τυποποίηση προϊόντων εργαστηριακά επεξεργασμένων καπνών στην Αγγλία με το πρόγραμμα προαγωγής της μέντας

Επίσης αίσια επανήλθαν μετρημένα προϊόντα στα ράφια των Βρετανικών καταστημάτων έχοντας τυποποιημένη επώνυμα συσκευασία. Το πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε από την παρεξήγηση βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο καθώς στολίζουν τα κλειστά ράφια αποτελώντας την ντουλάπα τους. Κανείς εργαζόμενος δεν υποχώρησε από την κατάρριψη της εργασίας του και του έργου το οποίο παρήγαγε. Πηγαίνουν ολοταχώς μπροστά και οι περισσότεροι Άγγλοι ως κοινωνικό σύνολο με μια φωνή κι ενότητα απέναντι από τον πανομοιότυπο κομμουνισμό και την αεργία του κράτους του.

Η ψευδαίσθηση ότι αποτέλεσε στάνταρ η ομοιότητα εννιαίας και ατυποποίητης συσκευασίας σημαίνει στην ίδια γλώσσα ακριβώς το αντίθετο όπως είναι φανερό και διάφανο το γεγονός της εξαπάτησης του κοινού από τους κυβερνώντες οι οποίοι δεν αποτέλεσαν τον τωρινό πρωθυπουργό της χώρας. Συνιστώσα αποτέλεσε ότι:

  1. Τα πούρα και φυσικά τυλιγμένα σιγαρέττα όπως τα πουράκια εξαιρούνται ως προϊόντα καπνού από την αυτούσια περιγραφή των σιγαρέττων.
  2. Η γεύση και το άρωμα της μέντας το οποίο έχουν όλα τα συσκευασμένα επίσημα προϊόντα τα οποία συγχρόνως στην Αγγλία αρκούν μόνο για την διαλογή τους από την τυποποίηση των απορριμάτων τους προάγονται για χρήση και την χρησιμότητα τους εξαιρώντας τα φαρυγγικά και τα λαρυγγικά νοσήματα από εκείνα τα οποία προσδίδονται από το κάπνισμα των υπολοίπων καπνικών προϊόντων.
  3. Τον εργαστηριακά αποσταγμένο καπνό από πολλές βλαβερές ουσίες κατά την καύση ελευθερώνοντας την πίσσα και μονοξείδιο του άνθρακα χαρακτηρίζοντας τα σχετικά καινοτόμα προϊόντα καπνού τα οποία χρήζουν της αντικατάστασης από διάδοσής τους.
  4. Το αντίθετο αποτέλεσμα έχει απωλεσθέν δικαστικό προηγούμενο από την χώρα σε σύγκριση με τον νόμο που το προβλέπει όπως και από την χώρα στην οποία ξεκίνησε αποτελώντας την Αυστραλία και την πενταμελή συμμαχία του Διεθνούς Οργανισμού Εμπορίου (σ.σ. Άγιος Δομίνικος, Κούβα, Ουκρανία, Ινδονησία και Ονδούρες.).

Η συγκεκριμένη προεργασία η οποία βρίσκει την εφαρμογή της και σε ορισμένες άλλες χώρες επονομάζεται «menthol promotion scheme» ως το πρόγραμμα προαγωγής της μέντας και εξυπηρετεί την προστασία της δημόσιας υγείας από το κράτος με κοινωνικά πιο βρώσιμη μεθοδολογία και τακτική.

Μάρκες όπως τα Benson & Hedges Switch των είκοσι, με εργαστηριακά αποσταγμένο καπνό από βλαβερές ουσίες κατά την καύση, τα Sterling Dual Capsule (natural leaf wrapping) των δέκα και είκοσι και Players Crush-ball των δέκα όπως και τα Ολλανδικά Signature – Action των δέκα αποκαταστάθηκαν από την τυποποιημένη κυκλοφορία και την επώνυμη πώληση τους στην αγορά. Έχοντας και κοστίζοντας τιμές μόλις κάτω των £10 λιρών ο υπουργός των οικονομικών και καγκελάριος θησαυροφυλακίου ανακοίνωσε την παγίωση τους σταθερά στο τρέχων έτος.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...