Η Philip Morris και μέλλον χωρίς τον καπνό: Η επιλογή να μείνει ανοικτή για να αποδώσει!

Ο εμπνευστής της PMI για ένα μέλλον χωρίς καπνό, όπως συνέβαλε από την καπνοβιομηχανία, απέχοντας από την παραγωγή τσιγάρων σύμφωνα με τους κρατικούς στόχους και τους στόχους που παρέδωσε ο Ανδρέας Καλαντζόπουλος στον Jacec Olczac από τις 5 Μαΐου του 2021 του Διευθύνοντος Συμβούλου, η Philip Morris International προσλαμβάνει δύο νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της και δημοσιεύει μια παγκόσμια έρευνα που επιστρέφει την κοινή γνώμη σχετικά με την αποστολή του καπνίσματος στην ιστορία, όπως υπήρξε μεσοπρόθεσμη φιλοδοξία της.

Σε αυτό ο ιστότοπός μας ανταποκρίνεται ότι πρέπει να παραμείνει ως επιλογή που να μπορούν να κάνουν οι καπνιστές για να υπερασπιστούν την υγεία τους επιλέγοντας ανάμεσα σε συσκευές θέρμανσης χωρίς καπνό. Διαφορετικά, πιστεύοντας ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους σαν ενστικτώδη και άπειρα θηρία είναι κάτι που πρέπει να περιμένει την πληθώρα από αυτούς.

  • Ο Δρ Juan José Daboub σπούδασε βιομηχανική μηχανική στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου απέκτησε πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Το 1999 ήταν το νεότερο ανώτερο μέλος του υπουργικού συμβουλίου στο Ελ Σαλβαδόρ, υπηρετώντας πρώτος ως Αρχηγός Προσωπικού στον Πρόεδρο και στη συνέχεια ως Υπουργός Οικονομικών και ως Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας. Την τελευταία δεκαετία, ο Δρ Daboub επικεντρώθηκε στην προσαρμογή του κλίματος και στη μετάβαση ενέργειας μέσω ιδιωτικών και δημόσιων επενδυτικών οχημάτων και οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου του Συμβουλίου για την Κλιματική Αλλαγή στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και του ιδρυτή Διευθύνοντος Συμβούλου του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Προσαρμογής.
  • Ο κ. Shlomo Yanai απόφοιτος του Προγράμματος Προχωρημένης Διαχείρισης του Χάρβαρντ Business School (AMP) είναι κάτοχος πτυχίου BA cum laude στην πολιτική επιστήμη και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και μεταπτυχιακό (MPA) στη διοίκηση εθνικών πόρων από το Πανεπιστήμιο George Washington. Είναι απόφοιτος του National War College του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ.

Η παγκόσμια έρευνα της Philip Morris διεξήχθη σε 20 έθνη μεταξύ άνω των 22.500 ερωτηθέντων συμμετεχόντων τον Δεκέμβριο το 2020 και διαπίστωσε ότι το 67% συμφωνούσε να παραδώσει το κάπνισμα στην ιστορία και το 76% πιστεύει ότι τα έθνη πρέπει να το επιδιώξουν περαιτέρω ως αιτία και το 58% το βρίσκουν ανέφικτο κάτω από τον τρέχων ή αυστηρό περιορισμό για τις χώρες, ενώ το 77% συμφωνούν για ανοιχτές πληροφορίες σχετικά με εναλλακτικές λύσεις για το κάπνισμα.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...