Αποσύρονται το 2024 τα καπνικά προϊόντα από τα ράφια των Ολλανδικών υπεραγορών

Η Ολλανδική κυβέρνηση αποφάσισε να αποσύρρει τα καπνικά προϊόντα το 2024 από την πώλησή τους και την διάθεση σε υπεραγορές και τα σακία στριφτών καπνών πειράσσοντας την συρρίκνωση των καπνιστών στην Ολλανδία όπου τα ομοιόμορφα πακέτα έχοντας ατυποποίητη καφέ συσκευασία διατήρησαν το επίπεδο αυτό από το ποσοστό του στο 22% αξιολογώντας την αυτονομία με αποδέσμευση του καταναλωτικού κοινού από την ανάθεση των πιεστικών όρων της κοινής γνώμης.

Οι αρμόδιοι υπουργοί τέθηκε να αναγγείλουν την τελική απόφαση τους στο υπουργικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής 20/11/2020 κλείνοντας την προηγούμενη εβδομάδα των διεργασιών σύμφωνα με τα Ολλανδικά δίκτυα της επικαιρότητας NOS και RTL Nieuws και το DutchNews.nl.

Η τιμή τσιγάρων προσαυξήθηκε κατά 20% το 2020 με την απόπειρα του κράτους απώτερα να τα τιμολογήσει με € 10 κάθε πακέτο και το 2021 ανήλθε με των 12 λεπτών του €.

Κάθε χρόνο εκτιμάται ότι 35.000 υπέρβαροι και οινοπότες Ολλανδοί παραδίδονται πρώτα στο κάπνισμα ενώ η πρωτοβουλία του προγράμματος Nationaal Preventieakkoord αποσκοπεί την μείωση των επιπτώσεων από υπέρβαρους με το 38% [ 8,36% συνόλου] και από αλκοολικούς με το 5% εκείνων όσο το 0,25% του συνόλου καπνιστών έχοντας το ιδίωμα.

Read more at DutchNews.nl:

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...