54.000 λίρες δαπανά η Αγγλική βουλή των Λόρδων για κάπνισμα και φαγητό

Η άνω Βουλή των Λόρδων της Αγγλίας δαπάνησε 54.000 λίρες από τον προϋπολογισμό κάνοντας έξοδα ανακαίνισης των εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας των εδρών για το υπαίθριο κάπνισμα και το δείπνο από ξεχωριστούς χώρους απευθύνοντας ανάγκες των βουλευτών. Η προηγούμενη διαρρύθμιση από διάταξη συνταράχτηκε από τα προληπτικά μέτρα για τα Α.Μ.Ε.Α. περιορίζοντας την πυρασφάλεια για το κάπνισμα και την ευελιξία του από λιγότερους χώρους και δίνεται την άδεια σε τρία συγκεντρωτικά σημεία του οίκου του Ουέστμινστερ για όπου συνιστάται αποχή ανά την δυνατότητα διευκρινίζοντας με δηλώσεις ότι κρίνεται κατάλληλη η ύπαρξη χώρων των καπνιστών και από δείπνου.

Η προσπάθεια και το αποτέλεσμά της παρακάμπτουν τα διαλείμματα εργασίας των βουλευτικών εδρών κάτω βουλής των κοινοτήτων έχοντας τακτούς χώρους αναψυχής και διαλείμματος πλην των καθιστικών χώρων ποτού και του δείπνου τους οποίους ανακαίνισαν οι λόρδοι από την άνω βουλή με διοικητικούς διακανονισμούς.

Οι βουλευτικές έδρες προσέφευγαν σε χώρους των λόρδων μετά την απομάκρυνση παλαιού χώρου υπάρχοντας αποκλειστικά για το κάπνισμα. Ως το αποτέλεσμα προμηθεύτηκαν εντός μειοδοτικού διαγωνισμού και διάνοιξαν κουβούκλιο χώρο με υπαίθριο σαλόνι καπνιστών σε κήπους του κοινοβουλίου από την πλευρά του ποταμιού Τάμεση και αντίθετη κάτοψη από τον πύργο με το ωρολόγιο μεταφέροντας προς την εγκατάσταση παλιές θέσεις τις οποίες πλέον έβρισκαν δυσκίνητες.

Οι αντικαπνιστικοί νόμοι όπως σημειώνεται ψηφίστηκαν το 2007 αντισυνταγματικά από το υπονοούμενο προσφώνισης των συνέδρων της άνω βουλής των λόρδων απασχολώντας κατά αποκλειστικότητα των ατόμων τους το σύνταγμα Μεγάλου Χάρτη των δικαιωμάτων το 1215 υπό την προοπτική της ψηφοφορίας των υπόλοιπων οι οποίοι δεν δικαιαούνται να τους διανέμουν την οδηγία να μην αναλώνουν πούρα εντός του αρχαιολογικού χώρου και του καθηστικού το οποίο αντιστοιχείται με βάση την ικανότητά τους να ψηφίσουν από το εκλογικό σώμα για να μην τους διατίθενται οι πράξεις με ισοδύναμη κατανομή.

Στην Ελλάδα ο αντικαπνιστικός νόμος ψηφίστηκε το 2010 αντισυνταγματικά γιατί τα υπάρχοντα και τα προϋπάρχοντα δικαιώματα παραμένουν ανέπαφα για την συρρίκνωση τους από την γραφή και από την συγγραφή του νόμου από τον νομοθέτη και στις Η.Π.Α. το «εμείς ο Λαός» υπονοείται χωρίς να υφίσταται διαχωρισμός από την διαβάθμιση καπνιστών και την κλιμάκωση καπνοβιομηχάνων και των λιανοπωλητών για μεσάζοντες από τους υπόλοιπους απαρτίζοντας τον Λαό των Η.Π.Α.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...