Αυτό το επανακυκλοφόρησε η αγορά της Αγγλίας του Brexit

Λίγους έως για αρκετούς μήνες μετά την επισημοποίηση του Brexit από τον Μπόρις Τζόνσον στην αρχή του έτους κυκλοφόρησε στην αγορά της Αγγλίας ένα από τα προϊόντα καπνού έχοντας 10 τσιγάρα μέντας και τυλιγμένο σιγαρέτο σε φύλλο καπνού Sterling. Είναι ένα από τα πρώτα αίσια ενυπόγραφα προϊόντα καπνού έχοντας άδεια να κυκλοφορήσουν σε αυτή την μορφή μετά τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η ένωση καπνιστών Forest διεξήγαγε μαγνητοσκοπημένη την καλοκαιρινή τακτική συνάντηση παραγόντων μερικά από τα αποσπάσματα των περιεχομένων διαλόγου της οποίας παρατίθενται παρακάτω με συμμετοχή της ευρωβουλευτού Claire Fox του κόμματος υπέρ του Brexit και επικεφαλής Ακαδημίας των Ιδεών καλών τεχνών του Λονδίνου. Επίσης επέκρινε απόπειρα επιβολής τοπικής αποκέντρωσης από αντιδραστικά μέτρα για το κάπνισμα εξαιρώντας τα εστιατόρια και χώρους κοινής συνεστίασης.

Η ένωση καπνιστών γιόρτασε την τεσσαρακοστή επέτειο ίδρυσης πριν 40 χρόνια το 1979 πέρυσι διοργανώνοντας εκτενή εκδήλωση με ομιλίες και συμμετοχή παραγόντων. Η υγειονομική αρχή δημοσιονομίας P.H.E. (Public Health England) εξακολουθεί να προάγει την χρησιμότητα ηλεκτρονικών μηχανισμών ατομιστών εξοικονόμησης του 1 / 20 επιβλαβούς επιρροής χωρίς περαιτέρω αναφορά για άδεια χρήσης σε όλους τους χώρους όπως δεσμεύεται το κράτος επί του παρόντος χρόνου από μετάβασης.

« – Είμαι βέβαιος ότι αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να βοηθήσουν αλλά αυτές τις μέρες, όταν ακούτε τη λέξη βοήθεια ειδικά σε ο,τι αφορά τους καπνιστές ξέρουμε τι σημαίνουν για να αναγκάζουν τους καπνιστές να σταματήσουν το κάπνισμα και για να τα κάνουμε όλα αυτά και να αναγκάζουν τους καπνιστές να σταματήσουν το κάπνισμα αλλά καλά λέω αφήστε με μόνο που αυτό είναι η ζωή μου. Δεν θα εκφοβίζομαι και είχα εκφοβισμό στο σχολείο όταν ήμουν παιδί έτσι ξέρω ακριβώς τι αισθάνεται όπως ακριβώς αυτό που ακούγεται σαν να είχα αρκετά, ώστε να κατεβείτε από την πλάτη μου και να με αφήστε.»

« – Ξέρεις ότι δεν είμαι απαγορευτικός γνωρίζοντας και εξετάζοντας άλλους τομείς από άλλους τύπους των ναρκωτικών και δεν πιστεύω στον πόλεμό του για φάρμακα και νομίζω ότι όλα τα ναρκωτικά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως πρόβλημα υγείας όχι ως ζήτημα ποινικού δικαίου γιατί αυτό που θέλουμε να δούμε είναι στην πραγματικότητα κατάσταση όπου έχουμε υγιέστερη κοινωνία όπου οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν ως ενήλικες να μην καπνίζουν όπως οι περισσότεροι θα κάναν συντριπτικά και θα διασωθεί τεράστιο κόστος για το κάπνισμα κοστίζοντας 12,5 δισεκατομμύρια λίρες το χρόνο.»

« – Θα πω ακριβώς αυτό που ήθελα να πω κάτι που έχω ταξινομήσει παρατηρήθηκε σχετικά με το κράτος ή το όπως έχει αναπτυχθεί κατά το παρελθόν μερικές δεκαετίες είναι ότι φαίνεται πως απαιτεί να μπορούν να το πράξουν με μια πολύ αξιοσημείωτη έλλειψη οτιδήποτε μοιάζει με πειθαρχία.

Απλά λένε ότι δεν το κάνεις αυτό και εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό ότι απλά είναι εύκολο να το πεις στον κόσμο να μην κάνουμε κάτι αυτό που είναι δύσκολο είναι προσπαθώντας να πάρει οι άνθρωποι να ενέπνευσε να κάνουν κάτι, αν είμαι εκφράζοντας σωστά φαίνεται εύκολο ότι δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό πια και δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό πια.

Δεν μπορείς να καπνίσεις στο λεωφορείο που δεν μπορείς καπνός στο πλοίο δεν μπορείτε να κάνετε. Δεν μπορείς να είναι τόσο εύκολο, έτσι δεν είναι; συνεχίζει με όλο το σεβασμό εκεί βλέπω ακριβώς συνεχίζεται η τάση από παχυσαρκία τώρα είναι φαγητό τι είναι επόμενο συνεχίζεται από την πτώση της ζάχαρης τεράστιες προειδοποιητικές ετικέτες σε ένα κομμάτι σοκολάτας με snickers Μπαρ.

Με συγχωρείστε ξέρετε το επίπεδο της τρέλας να συνεχίζεται και θα συνεχίσει ακριβώς να πηγαίνει γιατί νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο για αυτούς τους ανθρώπους να το κάνουν όπως σας ξέρω τι γίνεται με την προσοδοφόρα πλευρά από τους φόρους που έχετε θέσει σε καλά μόνο τα χρήματα ο,τι αγόρι εκπληκτικά κανείς δεν έχει μέχρι στιγμής σκεφτεί υπό το πρίσμα.

Τέλος πάντων αυτό είναι το είδος του τι ήθελα να πω πως δεν φαίνεται να είναι πολύ η πειθαρχία ότι εμπλέκονται στο όλο θέμα από κατάργηση ή τουλάχιστον να μειώσει σοβαρά τη ζάχαρη όπου έχει μόλις γίνει ένας δεύτερος καπνός. Αλήθεια δεν θα είναι πολύ πριν έχουμε άσεμνο σχέδια για τρόφιμα και πράγματα σχετικά με πώς αυτό πρόκειται να κάνει για να σας είναι ακόμα το ίδιο. Σκέψης το ίδιο μυαλό-κάμψης ο,τι και σκέψης. Απασχολούν πραγματικά το μόνο που ήθελα και συμβάλει ότι είμαι ενάντια στο κράτος σε οποιαδήποτε μορφή.»

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...