Αντίστροφη μέτρηση για την νομιμοποίηση των ναρκωτικών το νέο ακαδημαϊκό έτος στη Νέα Ζηλανδία!

Ενώπιον της αστυνομίας θα προκηρυχτεί το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για την νομιμοποίηση μαριχουάνας στην Νέα Ζηλανδία

Το νέο ακαδημαϊκό έτος στις 29 Σεπτεμβρίου ορίστηκε παράλληλη διεξαγωγή δημοψηφίσματος επάνω στην νομιμοποίηση των ναρκωτικών καπνίσματος και την ευθανασία των ασθενών με τις βουλευτικές εκλογές από την Νέα Ζηλανδία.

Το πράσινο κόμμα και των δύο Ωκεάνιων κρατών επιχορηγεί την εκβιομηχάνιση της κάνναβης και την ψυχαγωγική της χρήση από την Αυστραλία και έχοντας συμφωνήσει με την κυβέρνηση της Εθνικής παράταξης πριν από μερικά έτη στο επερχόμενο διπλό-θεματικό δημοψήφισμα με τις εκλογές.

Η κατώτατη ηλικία αγοράς και προμήθειας αναμένονται να είναι τα 20 χρόνια ηλικίας των καταναλωτών και η τυποποίηση πρόκειται να συσκευάζεται από ουδέτερη με υγειονομικά προσαρμοσμένες προειδοποιήσεις χωρίς προώθηση και διαδικτυακές πωλήσεις να διαθέτουν άδεια και το μέγιστο και ανώτατο όριο των 14 γραμμαρίων τέθηκε καθημερινά. Η ανάλωση με το κάπνισμα περιορίζονται στην ιδιωτική κατοικία των καταναλωτών και τα εξειδικευμένα κέντρα της διασκέδασης χωρίς να χορηγείται δημόσια υπαίθρια άδεια καπνίσματος κάνναβης από τις αρχές του νησιωτικού κράτους.

Την αρχή του 2019 το 60% των Νεοζηλανδών αποφάνθηκε υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης και το 16% τήρησαν την ουδέτερη άποψη.

Το 63% υποστήριξε την λιανική κατανάλωση κάνναβης και το 39% ενέκρινε την ηλικία των 18 ετών την κατάλληλη από κατώτατο όριο πώλησης έναντι του 36% αποφασίζοντας και προτιμώντας τα 21 έτη. Οι τωρινοί χρήστες κάνναβης με την προοπτική ξεπερνούν τους 300.000 στη Νέα Ζηλανδία. Η διάσημη πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας από το Εργατικό κόμμα το 1999 μέχρι το 2008 Έλεν Κλαρκ διασφαλίζοντας την χαμηλότερη ανεργία και την οικονομική της ανάπτυξη υπεραμύνεται και ενθαρρύνει την θετική υπερψήφιση του δημοψηφίσματος με πολλούς οργανωμένους υποστηρικτές.

Αναμένονται ισχυρές εκκαθαρίσεις και απομάκρυνση του συσπειρωμένου εγκλήματος και των συμμοριών από τις εκτάσεις πόλεων όπου επιδίδονταν με την ομίχλη επιδρώντας από το σκότος οι αστυνομικές δυνάμεις ερήμην μόρφωσης του κοινού και του λοιπού προσανατολισμού των πολιτών.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...