Άγγλος εφημεριδοπώλης ανακρίνεται ότι πουλούσε τον καπνό σε τιμή της αξίας του

Άγγλος εφημεριδοπώλης λειτουργώντας το κατάστημα επί της οδού Lime Street το 130 στην πόλη του Wolverhampton κρίθηκε ένοχος για την ανάκριση συγκρίνοντας την πώληση των προϊόντων καπνού σε ίση τιμή με την αξία 4 ευρών από τις 3,5 λίρες και την υπόθαλψη που πυροδότησε την ανάκριση των αλκοολούχων ποτών και των πωλήσεών σε μαθητές του γυμνασίου από τον χαρακτηρισμό των προϊόντων καπνού τα οποία ανακαλύφθηκαν με την βοήθεια σκύλου κάτω από ηλεκτρική κουζίνα από κλεψίτυπων και των λαθραίων σε σύγκριση με την μάρκα την οποία εξέλειπε από την νόμιμη χρήση αντί για τις ομοιόμορφες και για τις απλές συσκευασίες στερώντας τις από τον νόμο ώστε να διευκρινιστεί για να διατυπωθεί ο ίδιος όρος χρήζοντας από την ορθή του χρήση.

Πράγματι ο Ghai Rashid Majeed ιδιοκτήτης του «Batas Supermarket» συνελήφθη να πουλάει τυποποιημένα τσιγάρα με διακοσμημένες συσκευασίες στην τιμή των 3,50 λιρών από όσο αξίζουν τα έξοδα παρασκευής τα οποία διαφοροποιήθηκαν λόγω της μάρκας Richmond από ενιαίες γενικευμένες συσκευασίες τις οποίες προβλέπει ο νόμος.

Κάτω από ηλεκτρική κουζίνα σε αποθηκευτικό χώρο του καταστήματος ανασύρθηκαν ενώ κατασχέθηκαν εκτός από την χρήση για τα λογότυπα από εμπορικά σήματα των ομοίων καπνικών τους προϊόντων για τον νόμο της υπουργού υγείας χωρίς το 2017 σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού τότε Ντέιβιντ Κάμερον 7.800 σιγαρέτα συνολικά εισαγόμενα από την Ανατολική Ευρώπη ( = 39 κούτες τσιγάρων με 390 πακέτα των 20) εμπορευόμενο σύμφωνα με την τιμή ίσης της αξίας τεσσάρων ευρών από τις 3,5 λίρες επιπρόσθετα σε στημένους πελάτες από τις αρχές οι οποίοι προσποιούνταν την εκπλήρωση των αναγκών τους προμηθεύοντας μπύρα.

Η άδεια λειτουργίας του καταστήματος επίκειται να ανακληθεί από την τοπική αυτοδιοίκηση και τις αρχές του κράτους στις 17 Ιανουαρίου από κοινή συνακρόαση κατά έκθεση τεκμηρίων των στοιχείων ενώ το οινόπνευμα από τις περιστασιακές πωλήσεις ανηλίκων εποχιακά διευρύνεται στην Αγγλία όπου τσιγάρα κοστίζουν πάνω των £8 ( ~ 10 €) με την διπλάσια αξία μετά το κέρδος από έξοδο παρασκευής.

Οι τεκμηριωμένες παραβάσεις παραπάνω σημειώθηκαν το περασμένο φθινόπωρο με την συνδρομή ενστάσεων και των διαμαρτυριών για την λειτουργία του μπακάλικου από άμεσα κοντινό περιβάλλον του από κατοίκους της γύρω περιοχής όπου σύντομα έλαβαν τις τελικές διαστάσεις από την διευθέτησή τους στις 17 Ιανουαρίου.

  1. Στις 3 Ιουλίου του 2019 κοπέλα 15 χρονών προμηθεύτηκε μπύρα Stella Artois υπό την συγκάλυψη.
  2. Στις 3 Ιουλίου του 2019 επιθεωρητής προμηθεύτηκε 2 μεμονωμένα σιγαρέτα υπό την συγκάλυψη.
  3. Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2019 δεκαοκτάχρονος νεαρός προμηθεύτηκε 20 τσιγάρα Richmond σε ένσημη συσκευασία πακέτου δοκιμαστικά δαπανώντας 3,5 λίρες.
  4. Στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 οι αρχές πληροφορήθηκαν για την εμπορία και την αποθήκευση εισαγόμενων και των αφορολόγητων προϊόντων καπνού και στις 26 του μηνός δεκαπεντάχρονος αφέθηκε να πληρώσει για μεγάλο μπουκάλι βότκα Smirnoff.
  5. Δεκαεξάχρονος εξακολουθώντας αφέθηκε να πληρώσει για τα λάθρα και φθηνά σιγαρέτα.
  6. Δεκαοκτάχρονος προμηθεύτηκε δοκιμαστικά
    1. κονσέρβα μπύρας Kestrel και
    2. πακέτο των 20 τσιγάρων Richmond για τις 3,5 λίρες.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...