Καναδή Υπουργός υγείας: «Ο καλύτερος τρόπος για να προφυλάσσουν οι Καναδοί την υγεία τους είναι να μην καταναλώνουν κάνναβη»!

Δημόσιο Υπόμνημα και ανακοίνωση υπουργείου υγείας Καναδά και της υπουργού υγείας Patty Hadju:

«Η κυβέρνηση του Καναδά νομιμοποίησε ρυθμίζοντας την κυκλοφορία της κάνναβης ώστε να την συγκρατεί μακριά από τα χέρια των νέων και τα κέρδη τους από τις τσέπες των εγκληματιών. Για να συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας, η βρώσιμα κάνναβη, τα εκχυλίσματά και τα παράγωγά της μπορούν να διατεθούν για την έννομη πώλησή τους στον Καναδά, προϋποθέτοντας το από τις αυστηρές προδιαγραφές, και μόνο από τους εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές.

Οι αυστηροί περιορισμοί οι οποίοι εφαρμόζονται βρίσκονται στην θέση τους προκειμένου να ελαχιστοποιείται η κλίση των νέων προϊόντων εκείνων για τους νεαρούς Καναδούς μειώνοντας κινδύνους τυχαίας κατανάλωσης με της υπερκατανάλωσης. Τα προϊόντα κάνναβης μπορεί να παράγονται μόνο σε εγκαταστάσεις έχοντας Ομοσπονδιακή άδεια, υπόκεινται σε πρότυπα αναφορικά στα συστατικά τους, τις δοκιμές και τα όρια του THC, και πρέπει να τυποποιούνται με ομοιόμορφη και την ουδέτερη συσκευασία για τα παιδιά. Πρέπει να έχουν ειδική επίσης επισήμανση για τους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων προειδοποίησης για την υγεία, καταλόγους των συστατικών, και περιεκτικότητας με το THC.

Οι εξουσιοδοτημένοι με την μεταποίηση διαχειρίζονται εξασφάλιση ότι όλα τους τα προϊόντα πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας και ότι κανένα δεν έχει τίποτα που να μπορεί να προκαλέσει βλάβη για την υγεία του χρήστη όταν το προϊόν πληροί την προβλεπόμενη χρήση του. Πρέπει να ειδοποιούν την οργάνωση της υγείας Καναδά για τα προϊόντα που σκοπεύουν να πωλούν επίσης σε 60 ημέρες πριν να διατεθούν για την αγορά, ώστε το αρμόδιο τμήμα να διέθετε ευκαιρία να παρέμβει πριν το προϊόν εισήλθε στην Καναδική αγορά εάν εξεγείρει ανησυχητικές και άλλες απορίες. Δεδομένου των προσφάτων περιπτώσεων πνευμονικών ασθενειών τις οποίες σχετίζονται με την πνευμονική νόσο, η οργάνωση της υγείας Καναδά ζήτησε πρόσθετα τα στοιχεία από τους αδειούχους σε σχέση με τα συστατικά και την σύνθεση ορισμένων ηλεκτρονικών συσκευών οι οποίες προορίζονταν προς πώληση νόμιμης για την αγορά του Καναδά.

Ο καλύτερος τρόπος για τους Καναδούς ώστε να προφυλάξουν την υγεία τους δεν είναι να καταναλώνουν την κάνναβη, ενώ ενήλικες επιλέγοντας την χρήση της πρέπει να αποφεύγουν τα προϊόντα από τις άνομες και τις άγνωστες πηγές κατανάλωσης. Οι νέες κατηγορίες νομίμων προϊόντων κάνναβης θα καταστούν προσβάσιμες σταδιακά από τα φυσικά τοποθετημένα και τα ηλεκτρονικά καταστήματα στις προσεχείς ημέρες μέσα σε εβδομάδες, ανάλογα με την επαρχία ανά την γεωγραφική περιφέρεια.

Οι ενήλικες που επιλέγουν να μεταχειρίζονται κάνναβη θα πρέπει να είναι υπεύθυνοι να εξασφαλίσουν καθεμία κατέχοντάς την οικιακά στο σπίτι τους μακριά από τα παιδιά, από νεότερους, και τα κατοικίδια ζώα. Ενθαρρύνουμε τους Καναδούς να αφιερώσουν χρόνο επίσης στην επιμόρφωσή τους για το πώς τα νέα προϊόντα μπορούν να επηρεάσουν και να απαλείφουν τους κινδύνους υπερκατανάλωσης, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα Canada.CA/Cannabis. Εάν επιλέξετε να μεταχειριστείτε την κάνναβη, αναζητήστε προϊόντα με χαμηλά επίπεδα THC, γνωρίζοντας ότι μπορεί να χρειαστούν μέχρι δύο ώρες μέχρι να αισθανθείτε τα αποτελέσματα από την κατανάλωση ή ανάλωση της και μέχρι τέσσερις ώρες για να αισθανθείτε τα πλήρη αποτελέσματα.

Η κυβέρνηση του Καναδά θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την δημόσια εκπαίδευση για να συνεργάζεται στενά με τις επαρχίες και τις περιφέρειες τους, με τις αυτόχθονες κοινότητες, την ελεγχόμενη βιομηχανία, με τις οργανώσεις της δημόσιας υγείας και με την επιβολή του νόμου για την προφύλαξη της υγείας και γενικής ασφάλειας των Καναδών.

Η εντιμότατος Patty Hajdu, P.C., Μ.Ρ »

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...