Αλβανός απεικονιζόμενος με ομοιόμορφα πακέτα τσιγάρων αποδίδει το εκτιθέμενο φαινόμενο σε διαφορετικούς παράγοντες

Αλβανός κάτοικος της Γαλλίας αποφάνθηκε κατάπληκτος βλέποντας τη φωτογραφία του να μεταχειρίζεται από υγειονομική προειδοποίηση των ομοιόμορφων κυρίως συσκευασιών πακέτων τσιγάρων στο εξωτερικό και την Μεγάλη Βρετανία με των κάτω χωρών.

Τα πολυσύχναστα πακέτα φέρνοντας την φωτογραφία χωρίς το αριστερό πόδι πριν την επιγονατίδα του Αλβανού ο οποίος δέχτηκε ακαριαίο πυροβολισμό στην Αλβανική εξέγερση των Πυραμίδων χαρακτήρα οικονομικών σκανδάλων και υποκλοπών το 1997 ανέφερε από την Γαλλία και το Λουξεμβούργο όπου ειδώθηκε στην επισήμανσή του στην δικαιοσύνη.

Ο υιός του επέστρεψε από το Λουξεμβούργο αφήνοντας επάνω στο τραπέζι την σακούλα με τον καπνό για στρίψιμο στο χέρι με την επισήμανση εμφανίζοντάς την στον πατέρα του στο Metz της πόλης στην Βόρειο-Δυτική Γαλλία κοντά με τα σύνορα στο Λουξεμβούργο.

«Επέστρεφε από το Λουξεμβούργο και χωρίς να μας πει κάτι αφήνει ένα μεγάλο κουτί στριφτού καπνού επάνω στο τραπέζι. Μείναμε άναυδοι προς στιγμήν. Φαινόταν απίστευτο… ήταν του πατέρα μας. Οι ουλές του μοναδικές. Ο πατέρας μου ζει με υποβοηθητικά στηρίγματα πάνω από 20 χρόνια ευελπιστώντας την ανάκτηση αυτονομίας ανέκαθεν του χρονικού διαστήματος έκτοτε έχασε την εμπιστοσύνη του στο ιατρικό επάγγελμα αισθανόμενος προδοσία.» δήλωσε η κόρη Αλβανού τραυματία εξέγερσης των Πυραμίδων στην Γαλλική εφημερίδα «La Républicain Lorrain».

Ο δικηγόρος προσαγωγής Antoine Fittante προσέγγισε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβλέποντας Κοινοτική Οδηγία περί προϊόντων καπνού του 2016 καθοδηγώντας την επισήμανση της ίδιας εν λόγω συσκευασίας μετά το 2014 επιζητώντας εξήγηση καθώς απαντήθηκε ότι ο επονομαζόμενος είναι μη καταχωρημένος στη φωτογραφική βιβλιοθήκη υγειονομικών προειδοποιήσεων των προϊόντων καπνού. Επίσης απαίτησε προσκόμιση δόκιμης συγκατάθεσης για την μεταχείριση εικονογράφησης από το νοσοκομείο αποτελώντας την δειγματοληπτική εξέταση αποστολής σε ειδικούς για τον προσδιορισμό κατάλληλης θεραπείας το 2018 όποτε κυκλοφορεί επάνω στα πακέτα.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...