Guests of a Vienna's Cafe/Bar smoke cigarettes with their drinks in Vaienna, Austria, on March 22, 2018. Austrian parliament has announced today that a planned ban on smoking in all bars and restaurants that was due to come into force in May of 2018 will be scrapped. / AFP PHOTO / JOE KLAMAR

Δείτε το βίντεο λόγω του οποίου το κάπνισμα στην Αυστρία πλέον απαγορεύεται

Η ακροδεξιά συγκυβέρνηση του συνασπισμού έπεσε με τις εκλογές της 29-ης Σεπτεμβρίου στην Αυστρία όπου ο αντικαπνιστικός νόμος όπως εγκαταλείφθηκε από την ακροδεξιά επανορθώθηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα της νέας Αυστριακής κυβέρνησης του κυβερνώντος κόμματος της απελθούσας συμμαχίας την οποία κατέλυσε το σκάνδαλο της πόλης του Ibiza από το ενταύθα διαδραματισμένο.

Το σκάνδαλο του παραθαλάσσιου Ibiza όπου φημίζεται στην Ισπανία από παραθαλάσσιους παραθεριστικούς εορτασμούς καταλαμβάνεται σε χρόνο νωρίτερα των εκλογών του 2017 εκτυλίσσοντας την μαγνητοσκόπηση της συνεννόησης πρώην του αντιπροέδρου της Αυστριακής κυβέρνησης Χάινζ Κρίστιαν-Στράχε με τον δήμαρχο της Βιέννης Γιόχαν Γκουντένους συμφωνώντας την προεκλογική χρηματοδότηση από το κονδύλιο μισού έως δύο εκατομμυρίων Ευρών διοχετεύοντας τα προς μη κερδοσκοπικό σώμα εξασφαλίζοντας την πιο συμφέρουσα δημοσιογραφική διακίνηση της μεγαλύτερης εφημερίδας Kronen Zeitung και τα μεγαλύτερα οδικά έργα από την διαρρύθμιση απάτης.

Αν υπάρχει τίποτε τέτοιο υπάρχουν χορηγοί για τις εκλογές και την προεκλογική εκστρατεία; – Πως, πως… – Τότε πρέπει να μας μεταφράζετε. Διατίθενται μερικά ευκατάστατα άτομα. Καταβάλουν μεταξύ 500.000 € και 1,5 και τα 2 εκατομμύρια. Ωστόσο δεν τα πληρώνουν προς το κόμμα αλλά προς το μη κερδοσκοπικό σώμα. – Θα πρέπει να μας εξηγήσετε. – Σας εξήγησα ήδη. – Ακούστε με, εάν η Ρωσίδα αναλάμβανε την εφημερίδα με την δοσμένη ευκαιρία πραγματικά νωρίτερα εκ των προτέρων από δύο με τρεις εβδομάδες με την απόκλιση των εκλογών προκειμένου να μας προωθήσει με την εφημερίδα το παραλειπόμενο αποτέλεσμα υπάρχει από τους άλλους. Εάν το μέσο μας προωθήσει δύο με τρεις εβδομάδες νωρίτερα των εκλογών έχετε έτσι όντως δίκιο. Αντί το 27% πετυχαίνουμε το 34%. Κοιτάξτε να δείτε ότι μόλις αναλάβει την Kronen Zeitung και ολοκληρωθεί από την περίπτωση χρειαζόμαστε ανοικτό διάλογο. Τότε θα κάτσουμε να υποθέσουμε: Υπάρχουν τρία με τέσσερα άτομα από την Kronen Zeitung οι οποίοι χρειάζεται να προαχθούν κι άλλοι τρεις με τέσσερις από άτομα τα οποία θα απολυθούν. Επιπρόσθετα εισαγάγουμε πέντε νεοεισαχθέντες προς την ανοικοδόμησή τους. Κοιτάξτε έτσι, συμμεριζόμαστε για τους αυτοκινητοδρόμους με την Strabag. Το πρώτο που υπόσχομαι για την περίπτωση της κυβερνητικής συνεργασίας είναι ο πρόεδρός της Hasensteiner να μην αναλαμβάνει περαιτέρω παραγγελίες. Έτσι ανακτάται μέγιστος όγκος υποδομής. Αν εδραιωθεί ποιοτική στάθμη από παροχέα προσόντων πέστε της να ξεκινήσει εταιρεία όπως θα το πω πρώτος και σαν την Strabag την οποία θα συνάψει όλα τα τωρινά εκκρεμή συμβόλαια.».

από την μαγνητοσκόπηση του Αυστριακού σκανδάλου Ibiza.

Το σκάνδαλο ενέχοντας από φερόμενη την Ρωσίδα Αλίονα Μακάροβα στον διάλογο του αντί-καγκελάριου απελευθερώνοντας το κάπνισμα δημόσια σε ιστορικά καφενεία και την κληρονομιά από τον κληροδοτημένο πολιτισμό με τον Γιόχαν Γκουντένους ομόλογό του δήμαρχο της Βιέννης αξιώνοντας την πτώση των αντικαπνιστικών διατάξεων καθοδήγησε τον Αυστριακό αντί-καγκελάριο στην παραίτησή του τον Μάιο το 2019 και την αντικατάσταση της κομματικής ηγεσίας προκηρύσσοντας τις συντελεσμένες εκλογές την 29-η Σεπτεμβρίου όταν ανέδειξαν το κυβερνών πάλι κόμμα.

Η Αλίονα Μακάροβα είναι η ανιψιά του επιχειρηματία Ιγκόρ Μακάροφ στέλεχος από την ολιγαρχία όπου αποκομίζοντας εκτεταμένα κέρδη από περιουσίες προερχόμενες από την ιδιωτικοποίηση του κρατικού κεφαλαίου λόγω της διάσπασης της Σοβιετικής Ένωσης μετά το 1991 κατονομάζοντας την Ρωσία. Οι προερχόμενες ολιγαρχίες ευδοκίμησαν από δουλειές τοποθετημένες στην Ρωσία περισσότερο στην Ουκρανία παρά την άλλη γεωγραφική έκταση λόγο για τον οποίο το σκάνδαλο ενέχει πως τελεί από συνυφασμένο με την Ουκρανική διεκδίκηση άλλων τεσσάρων κρατών-μελών του Διεθνούς Οργανισμού Εμπορίου κατάρριψης (Κούβα, Άγιου Δομίνικου, Ινδονησία, και την Ονδούρα και Ουκρανία) ενιαίας και της ομογενούς τυποποίησης καπνικών προϊόντων όπου εφαρμόζεται από όπου πηγάζει στην Ωκεανία λόγω των καπνοπαραγωγικών τους δραστηριοτήτων πούρων. Η Ουκρανία αδυνάτισε να παρακολουθήσει την εκδίκαση της υπόθεσης μέχρι τέλους από τον Δ.Ο.Ε. από εμφύλιο πόλεμο και την Ρωσική σύρραξη. Η μαγνητοσκόπηση ελήφθη από Ιρανικό δικηγόρο την καταγωγή.

Πολλά Αυστριακά καφενεία διένειμαν δωρεάν ποσότητες τσιγάρων για να αποχαιρετίσουν την ευελιξία των πελατών τους από των καταναλωτών που ανάλωσαν το τελευταίο τους όπως έλεγαν τσιγάρο με αρκούσα αξιοπρέπεια.

Ο αντικαπνιστικός από πάλι νόμος τέθηκε εναέρια με τις συνήθεις διατάξεις και τις παραπανίσιες επιπλέον απαιτήσεις όπως την διάκριση των χώρων σε επισήμανση παράλληλη των οδικών φώτων των δρόμων από των πεζών και οπότε των καπνιστών.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...