Ανανεώθηκε το συμβόλαιο της Omnicom με την Βρετανική καπνοβιομηχανία Imperial Tobacco

Μετά λεπτομερή εξέταση με την ανάλυση ανάληψης της Oystercatchers συντάκτη εταιρείας αξιολογήσεων και εκτιμήσεων προγραμμάτων η Imperial Tobacco ενέκρινε την ανανέωση του υπάρχοντος διαφημιστικού της συμβολαίου με τον διαφημιστικό όμιλο Omnicom και την θυγατρική του πλέον BBDO έχοντας αμφότερες την έδρα τους στην Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Η Βρετανική τέταρτη πολυεθνική καπνοβιομηχανία διαθέτει εμπορικά σήματα μεταξύ των οποίων τα Davidoff και τα John Player Special ελλείψει δυναμικό προώθησης ως το ελάχιστο από τα 15 κράτη στα οποία οι έντυπες συσκευασίες από τις αυτοσχέδιες επίσης έχουν απαγορευτεί περαιτέρω από τις συσχετισμένες διαφημιστικές προβολές τους.

Το ανανεωμένο συμβόλαιο της πολυεθνικής δεν συμπεριλαμβάνει τα ηλεκτρονικά προϊόντα και τις συσκευές Blu την ευθύνη των οποίων έχει η Fontem Ventures από θυγατρική μητρικής της Imperial Tobacco της Imperial Brands.

Ανάδοχος σχετικών έργων της προώθησης κατέστησε η Proximity του Λονδίνου από το διοικητήριο λειτουργώντας το στην Γερμανία και το Ντύσσελντορφ από όπου προγραμματίζονται όλες οι διαφημιστικές εκστρατείες και προωθητικές δραστηριότητες παντός του άλλου προϊόντος.

Κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 300 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας το μεσοδιάστημα αναμεταξύ του 2018 με 2017 φτάνοντας τα 30,5 δισεκατομμύρια λίρες από των 30,2 δισεκατομμυρίων από όσα υπήρξαν.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...