Τι διαφήμιζε το λευκό πρωτοσέλιδο εφημερίδας από την Νότιο Αφρική;

Στην Νότιο Αφρική επιφέρει όχι μόνο το κάπνισμα τα πρόστιμα αλλά την φυλάκιση ενός ολόκληρου καλοκαιριού!

Η Νοτιοαφρικανική ημερήσια εφημερίδα «The Star» εξέδωσε λευκό το κενό πρωτοσέλιδο στις 24 Ιουλίου προξενώντας την απορία και διαδίδοντας την ανασφάλεια αναμεταξύ των αναγνωστών και του κοινού σε σχέση με την τρέχουσα επικαιρότητα εκείνης της ημέρας.

Δόθηκε αργότερα επεξήγηση με τα αποτελέσματα της έρευνας από την JTI σε σχέση με την απλή και την ομοιόμορφη τυποποίηση των τσιγάρων μέσα από τετρασέλιδη αναδίπλωση και όπως την «σχεδιάζει» η κυβέρνηση της χώρας.

Ο Michael Pierce είναι ο υποδιευθυντής επικοινωνίας και της ενημέρωσης στην εταιρεία την οποία σχεδίασε την εκστρατεία στην εφημερίδα της JTI σε σχέση με την οποία μπορείτε να διαπιστώσετε περισσότερα από την ιστοσελίδα της εδώ όπου αναφέρονται το 67% των πολιτών στην Νότιο Αφρική να διαφωνούν με την απλή ομοιόμορφη τυποποίηση των καπνικών προϊόντων από τρέχουσα την επικαιρότητα του κοινοβουλευτισμού.

Η εταιρεία επονομάζεται Mediology S.A. και το στέλεχος της δήλωσε ότι την αντικατάσταση της λευκής κόλας ή του πρωτοσέλιδου με το σήμα της εφημερίδας απλώς και μόνον τους εξασφάλισε την απήχηση του δυσμενούς των αποτελεσμάτων της λογοκρισίας για τον πελάτη της από την JTI και την ίδια με τους καλλιτέχνες της.

Το κάπνισμα επιτρεπόταν στην Νότιο Αφρική μέχρι πέρυσι σε κέντρα αναψυχής και διασκέδασης όπου βρίσκονταν τοποθετημένοι κερματοδέκτες πώλησης τσιγάρων εκ των οποίων τα αμφότερα απαγορεύτηκαν νωρίτερα από την έναρξη ποινής φυλάκισης των 90 ημερών από το κάπνισμα κάτω από τις ειδικές προϋποθέσεις όπως ισούται με ένα λίγο ή πολύ ολόκληρο καλοκαίρι.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...