Καπνά άνευ περιεκτικότητας νικοτίνης (0,04 mg) φύτεψε το εργαστήριο από το Ντόρτμουντ τεχνικού πανεπιστημίου στην Γερμανία

Παλινδρομικές τακτικά συγκεντρωτικές επαναλήψεις κατά διαστήματα (CRISPR) ονομάζεται η επιστημονική μέθοδος ή η τακτική γενετικά μεταλλαγμένης ανάπτυξης των καπνών κατέχοντας αμελητέα ποσότητα της νικοτίνης (0,04 mg από τα 16 mg) από την αδρανοποίηση έξη των ενζύμων τα οποία την αναπαράγουν επάνω στα φύλλα.

Η μέθοδος υποβλήθηκε σε εφαρμογή από το τεχνικό Πανεπιστήμιο του Ντόρτμουντ στην Γερμανία σε καπνά αποφέροντας αφανισμό της νικοτίνης κατά το αποτέλεσμα. Από την ποικιλία γενετικού πειράματος διαθέτοντας 16 mg νικοτίνης σε κάθε γραμμάριο η περιεκτικότητα ελαττώθηκε σε 0,04 mg από αμελητέα προσαρμοσμένη με τις απαιτήσεις του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων τον οποίο τις νομοθέτησε για τις Η.Π.Α. από την προσάρτηση της εξουσίας το 2009 λόγω της αντικαπνιστικής εκστρατείας.

Ο Π.Ο.Υ. υποστηρίζει ότι τα τσιγάρα περιέχοντας την λιγότερη έως καθόλου νικοτίνη αποτελούν τα περισσότερο ωφέλιμα για την υγεία από ο,τι τα υπόλοιπα τσιγάρα. Η μέθοδος της γενετικής μεταλλαγής είναι ευρέως διαδεδομένη χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματά της πρόσφατα σε πολλούς άλλους αγροτικούς τομείς καλλιέργειας. Το τμήμα στην μελέτη των Oliver Kayser, Felix Stehle και της Julia Schachtsiek από το τεχνικό πανεπιστήμιο του Ντόρτμουντ υπήρξε χημικών μηχανικών και της Βίο-χημικής και επιτευχθείσα ελάττωση κατά το 99,9975% με το 0,0025% (16 / 0,04 = 0,0025).

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...