Βρετανικό πανεπιστήμιο τεκμηριώνει ισχυρισμούς για επικλινή προδιάθεση των μελετών και επιστημονικών ερευνών

Δεν υπήρξαν λίγες φορές στις οποίες υπάρχουσες στατιστικές μελέτες με τα συμπεράσματα από επιστημονικές έρευνες αφορώντας το παθητικό ωστόσο εξίσου το ενεργητικό επίσης κάπνισμα επικρίθηκαν από ίδια άτομα τα οποία καπνίζουνε ως υποκειμενικές και επικλινείς κατά την εκφορά τεκμηρίωσης των προνομίων των δικαιωμάτων τους εκφέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα από δημιουργία των εντυπώσεων.

Ειδικά στο θέμα όλες οι μελέτες με τις έρευνες συνολικά αμφισβητήθηκαν λόγω της εγκυρότητάς τους από το πλήθος των ατόμων στο οποίο αναφέρονται άμεσα αποδίδοντας την επικλινή αντιμετώπιση με την προκατάληψη των συμπερασμάτων αναφορικά στην στατιστική καταμέτρηση τόσο την επιστημονική τεκμηρίωση μεθόδων της δειγματοληψίας των πειραμάτων όπως διενεργήθηκαν χαρακτηρίζοντας ελαττωματική επιστήμη υπόθεσης τεκμηρίωσης αντιτάσσοντας λόγου χάρη πως το παθητικό κάπνισμα δεν επηρεάζει με υπολογίσιμο αλλά σε αμελητέο βαθμό την υγεία.

Η τελευταία τεκμηρίωση κάθε παρόμοιου συμβάντος αποτελεί συσχετισμένη επιστημονική και δεοντολογική κριτική και αμφισβήτηση προερχόμενη από το πανεπιστήμιο Μπρουνέλ στο Δυτικό προαστιακό Λονδίνο όπου εργάζεται ενώ διδάσκει ο συγγραφέας του βιβλίου «Πως να γίνετε καλός επιστήμονας».

Οι Andrew C. Johnson και John P. Sumpter συνιστούν τον περιοδεύοντα καθηγητή στο πανεπιστήμιο Μπρουνέλ από το Βρετανικό αρδευτικό οικολογικό κέντρο και καθηγητή της οικολογικής τοξικολογίας αντίστοιχα επιχειρώντας να τεκμηριώσουν την δεοντολογία των επιστημονικών μελετών ερευνών οξύμωρα στην αντιπαράθεση από την δημιουργία εντυπώσεων των οποίων κριτικά συμφωνούν στο βιβλίο τους συνεχίζοντας ότι επικρατούν με την πρόσκαιρη συχνότητα.

Το ίδιο πανεπιστήμιο στην Μεγάλη Βρετανία κάθε χρόνο αποστέλλει στην Αθήνα ομάδα ειδικευόμενων φοιτητών συνεισφέροντας την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος στην φιλανθρωπική διάσταση σε νήπια και τα άλλα παιδιά στην εκπαίδευση ενώ συμμετέχει σε αρδευτικό πρόγραμμα με τις λύσεις και την ευρηματική τους προσέγγιση «Υδρούσα» στην επίλυση αρδευτικών τους προβλημάτων σε νησιά του Αιγαίου σε συντονισμό με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο από την συμμετοχή άλλων 27 Κοινοτικών φορέων κονδυλίου προϋπολογισμού των 12 εκατομμυρίων €.

  1. Αποκτήστε το βιβλίο στο Google Play Books στο κόστος κάτω από 15 €.
  2. Διαβάστε σε σχέση με τον συγγραφέα.
  3. Διαπιστώστε κριτήρια εισαγωγής στο πανεπιστήμιο Μπρουνέλ από Πανελλήνιες Εξετάσεις και την Κύπρο.
  4. Μάθετε σχετικά με τις σπουδές ιατρικής από τις επιστήμες του ευ ζην.
  5. Ανακαλύψτε την συμβολή του πανεπιστημίου σε επίλυση μεταναστευτικών προβλημάτων.
  6. Αρδευτικό πρόγραμμα για την Νησιωτική υδροποσία «Υδρούσα».

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...