Υποψήφιος για την ηγεσία των Συντηρητικών στην Αγγλία υπέρμαχος για την νομιμοποίηση της κάνναβης

Μεγάλο φαβορί για την υποψηφιότητα του Συντηρητικού κόμματος στην Μεγάλη Βρετανία από απόφοιτος του πανεπιστημίου της Οξφόρδης ο Ιάκωβος Ρης-Μογκ τάσσεται υπέρ της νομιμοποίησης ψυχαγωγικής κάνναβης στην χώρα του έχοντας νόμιμα θεσμοθετηθεί την φαρμακευτική της χρησιμότητα τον Ιούλιο του 2018 με την πρωτοβουλία του υπουργού των εσωτερικών της χώρας Σαχίντ Τζαβίντ.

Ο κ. Ρης-Μογκ υποστήριξε συζητώντας με τους φοιτητές από το κολέγιο Queen Mary του Λονδίνου έχοντας ερωτηθεί την γνώμη του την νομιμοποίηση της ψυχαγωγικής κάνναβης στην χώρα του αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να αποδίδεται ιδιαίτερη προσοχή στην άδεια την οποία καταμετρείται όποτε επιζεί από την ίδια απαγόρευση του νόμου θεωρώντας αναμενόμενη και λογική την υπεράσπιση του αιτήματος από τους ενδιαφερόμενους των οποίων επηρεάζονται.

Ο Ευρωσκεπτικιστής υπέρμαχος επικείμενης την 29-η Μαρτίου 2019 εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ιάκωβος Ρης-Μογκ μελέτησε Ιστορία στα κολέγια Ήτον και Τρίνιτυ στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης από όπου αποφοίτησε το 1991 και εξελέγη βουλευτής του Συντηρητικού κόμματος το 2010 έκτοτε μετά το έτος του 2015.

Φημίζεται από την αντίσταση την οποία πρόβαλλε στην αναγνώριση των ομοφυλοφιλικών γάμων από το κράτος έχοντας προτείνει τις λύσεις συνασπισμού μεταξύ του κόμματός του με εκείνου της Βρεταννικής Ανεξαρτησίας του Νάιτζελ Φαράζ από τον οποίο συν-ιδρύθηκε. Τον Ιανουάριο του 2018 εξελέγη τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Ομίλου Ερευνών στην Μεγάλη Βρετανία ως του ενός συνασπισμού Ευρώ-σκεπτικιστών. Είναι ηλικίας 50 ετών στις 24 Μαΐου του 2019 πολύτεκνος έχοντας 6 τέκνα διαγωνιζόμενος για την διαδοχή της Τερέζα Μέι με το κόμμα στο οποίο συμμετέχει συντονίζοντας στο Λονδίνο τις διεργασίες στο Βρετανικό κοινοβούλιο.

Έναρξη σχετικού θέματος μετά από το έκτο λεπτό και το πεντηκοστό δεύτερο (6′ :50 ”).

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...