Τιμωρία με εντύπωση από επανάληψη σε νήπια που κάπνιζαν στην Ινδονησία στο σχολείο!

Ο διευθυντής δημοτικού σχολείου στην Ινδονησία όπου το κάπνισμα δεν γνωρίζει το όριο με την ηλικία στην προμήθειά του τιμώρησε τους 8-χρόνους μαθητές που εντόπισε να καπνίζουν στο προαύλιο του σχολείου από…  εντύπωση με την επανάληψη της αιτίας της τιμωρίας όταν τους προσκάλεσε στο γραφείο του!

Ο Tati Maelati διευθυντής δημοτικού σχολείου στο Σουκαμπούμι της Ινδονησίας εντόπισε τους 11 μαθητές καπνίζοντας στο προαύλιο του σχολείου και τους χορήγησε ένα πλήθος τσιγάρων προσκαλώντας τους στο γραφείο του εξαναγκάζοντας τα αγόρια των 8 χρόνων να διατυπώσουν ξανά την παράβαση μπροστά στα αφηρημένα συμφραζόμενα των σχολικών ανακοινώσεων και πινάκων των κανόνων του σχολείου των οποίων δεν εμπίπτουν στην νομοθεσία της ίδιας χώρας στην ίδια και την συχνή για αυτήν περίσταση!

Έξω φρενών ήταν στο μεταξύ οι γονείς των μαθητών του Παμουαριανού 1-ου δημοτικού δημόσιου σχολείου της περιφέρειας του Σιμπαντάκ στην Ινδονησιακή Αντιβασιλεία του Σουκαμπούμι απαιτώντας να συνομιλήσουν με τον διευθυντή επιπρόσθετα στις αρνητικές αντιδράσεις των τοπικών συλλογικών οργανώσεων σχετιζόμενων με την μέριμνα του παιδιού και των φορέων της αποκέντρωσης.

Η μητέρα ηλικίας των 35 ετών ενός από των μαθητών του δημοτικού σχολείου δήλωσε να ενδέχεται ότι θα τον αποσύρει από την φοίτησή του στο σχολείο λέγοντας ότι «Υπήρξε τραχιά ως τιμωρία. Οι υπόλοιποι δάσκαλοι μου είπαν επίσης ότι διαμαρτυρήθηκαν έχοντας απαγορεύσει στον διευθυντή την χρήση αυτής της μορφής τιμωρίας. Υπήρξε επίσης μείζον το θέμα της ίδιας συνομιλίας αναμεταξύ γονέων. Ελπίζω να ανευρεθεί διαφορετική μορφή τιμωρίας για παιδιά όταν συλλαμβάνονται να καπνίζουν».

0_PAY-NEWSLINK5125437_93288

Ο διευθυντής Tati Maelati του σχολείου δήλωσε ότι «Διεκπεραίωσα την τιμωρία σαν κίνητρο για την αποθάρρυνση. Έλπιζα ότι τα αγόρια θα αισθάνονταν αρρωστημένα αναγνωρίζοντας ανθυγιεινότητα με το κάπνισμα. Γίνεται σήμερα το απόγευμα συνάντηση μεταξύ διδασκάλων και των γονέων ώστε να συνομιλήσουμε σε σχέση με το ζήτημα και με την τιμωρία».

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...