Εκστρατεία της καπνοβιομηχανίας JTI για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην επώνυμη τυποποίηση

Η ήμι-κρατική και Ιαπωνική πολυεθνική καπνοβιομηχανία JTI (Japan Tobacco International) ξεκίνησε την εκστρατεία «The Future of Brands» για την υπεράσπιση της δημιουργικότητας των εμπορικών της σημάτων και του δικαιώματος απέναντι στην επιβεβλημένη απλή τυποποίηση που εμφανίζεται σε πολλές χώρες όπως την Αγγλία και την Γαλλία.

Η εκστρατεία στο εύρος της δεν περιορίζεται μόνο από τα καπνικά προϊόντα αλλά μεταδίδει το μήνυμά της εξίσου και για τα άλλα προϊόντα. Το πρώτο περίπτερο της έκθεσης εγκαταστάθηκε στο Εκθεσιακό Συνέδριο του Εμπορικού Φόρουμ των χωρών του Ειρηνικού Ωκεανού.

Η επικεφαλής εταιρικών και των άλλων θεμάτων επικοινωνίας του τμήματος της JTI για τα αφορολόγητα είδη Τζέμα Μπέιτσον δήλωσε αναφορικά με αυτά ότι «Για το συγκεκριμένο περιβάλλον υπάρχει ως κρίσιμη η ανάγκη τα προϊόντα να διακρίνονται μεταξύ τους καθαρά και η επικοινωνία να είναι διάφανη. Σε πολλές χώρες ένα αφορολόγητο προϊόν αναγνωρίζεται ως έμπιστο και αυθεντικό από την αληθινή του προσφορά όπως περισσότερο κάνουν οι διεθνείς μάρκες. Αυτή η εικόνα ριψοκινδυνεύει ενώ οι καταναλωτές συγχέονται με την απώλεια των ιδιοτήτων που κατέχουν τα αντίστοιχα εμπορικά σήματα όταν ταυτόχρονα γνωρίζουν ότι προμηθεύονται το αντίτυπο γνήσιο τεμάχιο. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τον διάλογο επάνω στην έκταση και στον ρυθμό των κανονισμών και των περιορισμών και να ενθαρρύνουμε και άλλες βιομηχανίες να αντιληφθούν τον τρόπο που τα εμπορικά τους σήματα και αντίστοιχα δικαιώματα τίθενται υπό αμφισβήτηση».

JTI-Future-of-Brands-StandJTI-Future-of-Brands-300x200

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...