Κατάστημα και δοκιμαστήριο πούρων υποκαθιστά το κοσμηματοπωλείο στο ξενοδοχείο Ριτζ του Λονδίνου

Στο Λονδίνο έχοντας φήμη σαν την διεθνή πρωτεύουσα των πούρων είναι όπου το ξενοδοχείο Ριτζ της περιοχής της πλατείας Πικαντίλι ανασκευάζει και αναβιώνει την ταυτότητα αυτή της διεθνούς πρωτεύουσας με την λειτουργία ενός καταστήματος και δοκιμαστηρίου πούρων το οποίο βρίσκεται στην θέση του κοσμηματοπωλείου που υπήρχε εκεί νωρίτερα το οποίο υποκατέστησε.

Από τους πιο διάσημους επισκέπτες του ξενοδοχείου οι οποίοι κάπνιζαν πούρα υπήρξαν ο Τσάρλι Τσάπλιν, ο σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ και ο Χάρολντ Μακμίλαν ενώ έχουν επίσης διανυκτερεύσει και η Μάργκαρετ Θάτσερ και ο Ρόναλντ Ρέιγκαν. Το κατάστημα και σαλόνι δοκιμής πούρων διαθέτει εσωτερική και εξωτερική είσοδο και αντικατέστησε το κοσμηματοπωλείο Ritz Fine Jewellery.

Το πλουσιότατο κατάστημα Ritz London Cigars άνοιξε την Δευτέρα στο ισόγειο του ξενοδοχείου έχοντας ωράριο λειτουργίας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ και με προσαρτημένη την αίθουσα των καπνιστών πούρων οι οποίοι θα μπορούν ενταύθα να προμηθευτούν και να καπνίζουν τα καλύτερα και τα πιο φημισμένα έως και σπάνια πούρα Αβάνας.

Στην βιτρίνα του καταστήματος περιλαμβάνονται πούρα τύπων και των ειδών Cohiba, Partagás, Montecristo, Ramón Allones και Bolívar όπως και η συλλογή του ξενοδοχείου των έξι πούρων Αβάνας διατηρημένων σε υγρό θερμαντήρα με κενό αέρος όπου η θερμοκρασία και η υγρασία κυμαίνονται στους 70 βαθμούς Κελσίου και στις ποσοστιαίες μονάδες αντίστοιχα.

Επίσης συμπεριλαμβάνονται τα σπάνια πούρα Cohiba Behike 56 κοστίζοντας 210 Αγγλικές λίρες ή 240 Ευρώ το τεμάχιο! Όσον αφορά την συλλογή των πούρων του ξενοδοχείου το κουτί The Ritz Collection Laquito Number Six και το κουτί των δώδεκα πούρων Ritz Cigars Churchill διατίθενται «μισοτιμής» αφού κοστίζουν αμφότερα 960 λίρες (1085 Ευρώ) για 12 πούρα εφόσον με τις «τιμές-φωτιά» πληθαίνουν σε διάφορα σημεία της χώρας και τα άλλα δοκιμαστήρια πούρων τα οποία εξαιρούνται από τον αντικαπνιστικό νόμο της Μεγάλης Βρετανίας!

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...