Διπλασιάζονται μετά τον θερμαινόμενο καπνό οι διεθνείς πωλήσεις των Σουηδικών snus τα έτη 2017-2018

Εκρηκτική άνοδο κατά τον διπλασιασμό της με το 95% σημείωσε διεθνώς η εταιρεία παρασκευής και πώλησης  Σουηδικών snus «Swedish Match» μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Το ρεκόρ των παραγγελιών για την εταιρεία πορεύεται με σύμπλευση με το ίδιο συμβάν για τον θερμαινόμενο καπνό της Philip Morris International (PMI) ως των υποδοχών HEETS για την συσκευή της IQOS που αυξήθηκαν σε πωλήσεις κατά 115,7% σε σχέση με την περσινή χρονιά εν όψει της λειτουργίας του Ελληνικού τους εργοστασίου στον Ασπρόπυργο της χωρητικότητας των τεμαχίων των 20 δις οφειλόμενα στην εύκαιρη πρόσβαση του κοινού στο επινοημένο πρόσφατα προϊόν.

Η ενάγουσα στην Ε.Ε. εταιρεία σχετικά με την απαγόρευση της εμπορίας και πώλησης των Σουηδικών snus εντός των ορίων της εξαιρώντας την Σουηδία αναφέρει ότι διαθέτει τα προϊόντα της δια μέσω των 18.000 Αμερικανικών καταστημάτων εκ των οποίων τα 10.000 διαθέτουν επίσης το ακάπνιστο προϊόν της Zyn. Η τελική απόφαση αυτού του γύρου της δικογραφίας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αναμένεται τον Οκτώβριο έχοντας εκδώσει φέτος αρνητική συμβουλευτική απόφαση ως προς το αίτημα του Σουηδικού παρασκευαστή.

Ο αναφερόμενος διπλασιασμός προσεγγιστικά κατά το 95% αφορά στις διεθνείς της μόνο πωλήσεις και εξαιρώντας την πορεία των Η.Π.Α. αφού εκεί η Swedish Match έφθινε κατά το 2% στους 34 εκατομμύρια κάδους και ακόμα στους 4,8 εκατομμύρια κάδους επιπλέον τους οποίους εκποίησε διεθνώς μέχρι στιγμής κατά το 2018 συμπεριλαμβάνοντας εκείνους της εταιρείας V2 της οποίας την ιδιοκτησία ανέλαβε μέσα στον Αύγουστο του 2017.

Έχοντας ακαθάριστα κέρδη του ύψους των 623 εκατομμυρίων Σουηδικών κορονών, παρουσίασαν αύξηση κατά το 17% σε σχέση με πέρυσι με την αγορά να προσαυξήθηκε κατά το 7% στα 130,6 εκατομμύρια € ή τις 1.386.000.000 κορώνες. Ως επίλογος αναφέρεται ότι τα πούρα της εταιρείας σημείωσαν αύξηση σε πωλήσεις με το 8% από τα 398 εκατομμύρια στα 429 εκατομμύρια πούρα μέχρι την ίδια εποχή το 2017.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...