Η διεθνής έκθεση κάνναβης πηγαίνει και στην Θεσσαλονίκη μετά την Αθήνα

Στο τριήμερο από τις 28 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η έκθεση κάνναβης Cannabis Expo της Θεσσαλονίκης μετά από την επιτυχία που γνώρισε η έκθεση στην Αθήνα και το γήπεδο του Taekwondo του Παλαιού Φαλήρου τον Ιανουάριο. Το εκθεσιακό κέντρο που επέλεξαν οι διοργανωτές της έκθεσης στην Θεσσαλονίκη είναι το ξενοδοχείο πέντε αστέρων «Πόρτο Παλλάς» κοντά στο Λιμάνι της.

Ο διαδικτυακός τόπος της έκθεσης (http://salonicacannabisexpo.com/) βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή χωρίς τις περαιτέρω πληροφορίες που θα εποικιστούν με την πάροδο περισσότερου χρόνου πλησιέστερα στην ημερομηνία της έναρξης.

Η καλλιέργεια, προμήθεια, κατοχή, αποθήκευση και εξαγωγή φαρμακευτικής και της ιαματικής κάνναβης και των σκευασμάτων τους είναι πλέον νόμιμα στην Ελλάδα μετά από τον περασμένο μήνα και την νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε στην Βουλή ενώ προγραμματίζονται καλλιέργεια των 100.000 στρεμμάτων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και η υποδοχή ανάλογων Καναδικών επενδύσεων στην Ελλάδα αφού στον Καναδά είναι νόμιμη για την προσωπική της χρήση στην αναψυχή όπως είναι στην Ουρουγουάη και σε εννιά πολιτείες των Η.Π.Α.

2 σκέψεις πάνω στὸ “Η διεθνής έκθεση κάνναβης πηγαίνει και στην Θεσσαλονίκη μετά την Αθήνα

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...