Αλέξης Τσίπρας για τον Άσσο Παπαστράτος: «Σίγουρα δεν μας κορόιδευε;»

Εικοσάλεπτη ομιλία απένειμε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο εργοστάσιο της καπνοβιομηχανίας Άσσος Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο στις 29 του περασμένου μήνα επαινώντας τους εργαζομένους για την εργασία τους και την διοίκηση της εταιρίας για τις εκτενείς επενδύσεις και δραστηριότητες της κατόχου της Philip Morris International, της μεγαλύτερης διεθνώς καπνοβιομηχανίας που εξαγόρασε την Ελληνική εταιρία το 2015 και την οποία μετέτρεψε σε κερδοφόρα επιχείρηση.

Ο Άσσος Παπαστράτος απορροφά σήμερα το 50% των Ελληνικών καπνών και ηγείται της μεταποίησης τους ως την μεγαλύτερη Ελληνική καπνοβιομηχανία που μετέτρεψε την ζημιά της σε κέρδη μετά την αγορά της από την Αμερικανική Philip Morris η οποία επένδυσε αρχικά σε αυτήν 300 εκατομμύρια Ευρώ.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Άσσο Παπαστράτος για την παραπάνω επένδυση και για την συμβολή του στην καταπολέμηση και την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών και προανήγγειλε την ψήφιση του νέου εργασιακού νόμου στους εργαζόμενους καθώς και την ίδρυση νέας αναπτυξιακής τράπεζας.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο θέμα της ανεργίας ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όταν αποχώρησαν από το γραφείο του το 2015 οι παράγοντες της εταιρείας με τον Χρήστο Χαρπαντίδη όπου του είχαν προτείνει αναγγέλλοντας την την μεγάλη τους επένδυση με την αγορά της από την Philip Morris εκείνος στράφηκε έκπληκτος προς τον υπουργό που τον συνόδευσε στην συνάντηση και τον ρώτησε αν σίγουρα δεν τους κορόιδευαν!

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...